Facebook Pixel "Δεν μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ"...
| 2016-07-29 15:08:00

"Δεν μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ"...

"Δεν μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ"...

Ποιος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι τόσο πικραμένος με τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα που δεν... αντέχει καν να βλέπει την ομάδα να παίζει!

Ο λόγος για τον Κοστίν Λάζαρ!

Ο Ρουμάνος χαφ, που μετά την περσινή του περιπέτεια στον Ηρακλή, ψάχνει ακόμη για ομάδα, μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” με αφορμή το παιχνίδι με τον Άγιαξ, το οποίο όπως είπε, δεν είδε.

“Δεν το είδα το παιχνίδι, δεν μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ”, είπε ο Ρουμάνος, που εβγαλε πολύ παράπονο.

“Μετά από τρία χρόνια περίμενα να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο, ήμουν έξι μήνες εκτός. Δεν άξιζα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, που έμειναν αν και έρχονταν από τον πάγκο. Έχω κάποια παράπονα από κάποια πρόσωπα, όχι από τον σύλλογο. Είχα την ευκαιρία και προτάσεις να πάω σε άλλες ομάδες, αλλά εγώ δεν έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Έμεινα. Δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο τώρα. Έχω καλά συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι που πέρασε. Είναι ιστορία”, είπε ο Λάζαρ.

Ο Ρουμάνος αναφέρθηκε και στην κακή εμπειρία του Ηρακλή.

“Έχω να παίρνω χρήματα από τον περασμένο Οκτώβριο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτή την εποχή με ενδιαφέρει το μέλλον μου. Δεν είναι καλά τα πράγματα στον Ηρακλή, δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι καλό φέτος”, είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags