Facebook Pixel Γιατί δεν... φεύγουν Σκόνδρας και Χατζηϊσαϊας;
| 2016-07-31 09:55:00

Γιατί δεν... φεύγουν Σκόνδρας και Χατζηϊσαϊας;

Γιατί δεν... φεύγουν Σκόνδρας και Χατζηϊσαϊας;

Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στον ΠΑΟΚ, αμφότεροι όμως έχουν ένα κοινό: δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Ίβιτς

Ο Σκόνδρας έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό πως δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να βρει ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Έλληνας μπακ, που διανύει το τελευταίο έτος της συνεργασίας του με τους "ασπρόμαυρους", επιθυμεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος, ωστόσο, για την ώρα παρατηρείται στασιμότητα στην υπόθεσή του.

Μπορεί να μην έχει ακουστεί μέχρι στιγμής κάτι συγκεκριμένο για τον Σκόνδρα, ωστόσο, εκείνος από την πλευρά του δεν βιάζεται καθώς θέλει να κάνει την σωστή επιλογή γι΄αυτόν και την οικογένειά του.

Ηρεμία επικρατεί για την ώρα και για τον Δημήτρη Χατζηϊσαϊα μετά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που τον ήθελαν να "μετακομίζει" στη Στεάουα ως έμψυχο αντάλλαγμα με φόντο τη μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα. Τα πράγματα για τον 23χρονο αμυντικό δεν είναι εύκολα καθώς ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει, αν και ο ίδιος... ψηφίζει ΠΑΟΚ, ευελπιστώντας πως θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags