Facebook Pixel Η ...τρελή έμπνευση του Βίκτορ για την άμυνα!
| 2016-07-31 13:15:00

Η ...τρελή έμπνευση του Βίκτορ για την άμυνα!

Η ...τρελή έμπνευση του Βίκτορ για την άμυνα!

Δεν είναι μόνο η ιδέα του να παίξει ο Ντε Λα Μπέγια στόπερ, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει και κάτι ακόμα στο μυαλό του…

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά ήταν πάρα πολύ κακή και μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό φέρει ο Βίκτορ. Ο Ισπανός προπονητής δέχτηκε έντονη κριτική για το γεγονός ότι άφησε εκτός αποστολής τους Κασάμι και Καμπιάσο, τη στιγμή που το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς-Μανιάτη δεν έδειξε ικανό να παράγει παιχνίδι. Ταυτόχρονα οι ατυχίες στην αμυντική γραμμή δεν βοήθησαν την ομάδα και τον ίδιο.

Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε ότι ο Βίκτορ ήταν αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει τον Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Ομάρ είναι τραυματίας, με τον Ισπανό να είναι απογοητευτικός. Παράλληλα, στην εξέλιξη της αναμέτρησης τραυματίστηκε και ο Σιόβας με αποτέλεσμα να μπει ο Ντα Κόστα, ο οποίος στη συνέχεια αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο!

Με τη συνταγή του πρώτου παιχνιδιού, λοιπόν, να κρίνεται αποτυχημένη, ο Ισπανός τεχνικός λογικά θα αλλάξει ορισμένα πρόσωπα στη ρεβάνς του Ισραήλ. Πρώτα και κύρια, η δυσαρέσκεια που υπάρχει στο πρόσωπο του Ντιόγκο Φιγκέιρας τον καθιστά αμφίβολο για να ξεκινήσει και στον επαναληπτικό. Με τον Ομάρ… στα πιτς, ο Βίκτορ καλείται να βρει μια λύση.

Μια σκέψη που υπάρχει έντονα στο μυαλό του Ισπανού είναι η χρησιμοποίηση του Γιάννη Μανιάτη στα δεξιά της άμυνας, θέση στην οποία αγωνιζόταν όταν μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό! Με την κίνηση αυτή, ο Βίκτορ σκέφτεται πως θα καλύψει δυο «τρύπες». Από τη μια, θα αντικαταστήσει τον Φιγκέιρας που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και από την άλλη, θα αλλάξει τον παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στο χώρο του κέντρου αντικαθιστώντας τον Μανιάτη και ευελπιστώντας πως ένας εκ των Καμπιάσο-Μπουχαλάκη θα δώσει το κάτι παραπάνω στην παραγωγή παιχνιδιού.

Βέβαια, η συγκεκριμένη σκέψη ίσως και να μην είναι υλοποιήσιμη λόγω… διαφορετικής άποψης από τον ίδιο τον παίκτη. Και αυτό γιατί ο Γιάννης Μανιάτης έχει καθιερωθεί πλέον ως κεντρικός μέσος και έχει ξεκαθαρίσει στους προκατόχους του Βίκτορ ότι οι μέρες που λογιζόταν ως δεξιός οπισθοφύλακας έχουν περάσει! Άραγε, θα καταφέρει ο Ισπανός να τον πείσει;

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Αποκάλυψη βόμβα για Ολυμπιακό: «Φεύγω»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags