01/08/16 - 13:24

Ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ!

Aπό το πρωί της Δευτέρας έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές και υπάρχει πανικός στον κόσμό της ΑΕΚ για τα εισιτήρια του επαναληπτικού με τη Σεντ Ετιέν με την προσέλευση να είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή.

Ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ!
52.359views 0shares

Η ηλεκτρονική προπώληση τις μέρες, χωρίς τα εκδοτήρια, είναι κοντά στις 5.000 οπότε με αυτό το ρυθμό αναμένεται σήμερα να φτάσουμε στις 10.000 εισιτήρια συνολική προπώληση, ενώ υπάρχει ξεσηκωμός από όλη την Ελλάδα και ειδικά τα κλαμπ επαρχίας θα έχουν μαζική παρουσία.

Ετσι, αναμένεται την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ να βρεθούν περίπου 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ γιαην Ενωση να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Με εντυπωσιακούς ρυθμούς και με ουρές να σχηματίζονται στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε η προπώληση από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» των εισιτηρίων του αγώνα ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν την Πέμπτη στις 9.00 μ.μ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι η προπώληση θα γίνεται από σήμερα έως την και Τετάρτη 3/08 από τις 10:00 έως τις 17:00. Την Πέμπτη, ημέρα του μεγάλου αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

*Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

*Λεωφόρος Κύμης από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

*Εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Επίσης για να αποφύγουν την ταλαιπωρία με τις ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ συστήνεται στους φιλάθλους μας η αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω του www.aekfc.gr».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ