Facebook Pixel Μαύρη μέρα για τον Ολυμπιακό... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-03 22:51:00

Μαύρη μέρα για τον Ολυμπιακό... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαύρη μέρα για τον Ολυμπιακό... (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ξανά ο Ολυμπιακός, έχασε με 1-0 από την Χάποελ στο Ισραήλ και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Τεράστια τα λάθη του Βίκτορ! Συνεχίζει Ευρώπη!

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε από πολύ νωρίς φέτος ο Ολυμπιακός, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο Ισραήλ από την Χάποελ και σε συνδυασμό με το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Γ.' Καραϊσκάκης, έμεινε εκτός διοργάνωσης και πλέον έχει... δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ του Γιουρόπα.

Τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, απίστευτες ...εμπνεύσεις Βίκτορ στις αλλαγές. Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα!

Οι τρεις χαφ, ο… τραγικός Φιγκέιρας και η πίεση

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στη ρεβάνς με την Χάποελ με τρία χαφ, τους Μπουχαλάκη - Καμπιάσο - Μιλιβόγεβιτς, αλλά και χωρίς εξτρέμ, αφού στο αρχικό σχήμα ήταν τόσο ο Τσόρι όσο και ο Φορτούνης. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια βρισκόταν ο Καπίνο και στην άμυνα οι Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα. Στα χαφ σε σύστημα 4-3-2-1 ξεκίνησαν οι Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, μπροστά τους οι Τσόρι - Φορτούνης και στην επίθεση ο Ιντέγιε.

Το σύστημα και η… φουριόζα στο πρώτο δεκάλεπτο Χάποελ, δημιούργησαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, ωστόσο στο 7ο λεπτό ο Καπίνο απέκρουσε το πολύ καλό σουτ του Μπίτον και γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα. Μετά από αυτή την φάση μάλιστα, η κοινή παρουσία των Τσόρι – Φορτούνη στην 11αδα άρχισε να αποδίδει, οι Πειραιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για το γκολ. Απείλησαν με κάποια μακρινά σουτ, κυρίως του εξαιρετικού απόψε Μπουχαλάκη, όμως δεν είχαν τη μεγάλη ευκαιρία μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως όσες φορές η μπάλα πήγε στα πλάγια, ο Φιγκέιρας έκανε λάθος επιλογή ή σέντρα… στην εξέδρα.

Τραγωδία και με απίστευτα λάθη Βίκτορ!

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 51ο λεπτό ο Βίκτορ υποχρεώθηκε στην πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, όταν ο Φιγκέιρας τραυματίστηκε και στην θέση του πέρασε ο Μανιάτης. Οι Πειραιώτες σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στην επανάληψη δεν πατούσαν καθόλου καλά και λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο 56’. Ο Νουακέμε πέρασε ανάμεσα σε Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, έκανε το σουτ, αλλά ο Καπίνο απέκρουσε εντυπωσιακά με το πόδι, κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Στο 60’ όμως και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός μεσοεπιθετικά, υπήρξε μία λάθος κίνηση από τον Βίκτορ. Ο Ισπανός αποφάσισε να βγάλει από το παιχνίδι τον κουρασμένο Τσόρι και να ρίξει τον Μαζουακού, ο οποίος έπαιξε σε ρόλο εξτρέμ, θέση που φάνηκε ότι δεν γνώριζε καθόλου. Η εικόνα των Πειραιωτών δεν βελτιώθηκε στο ελάχιστο και τελικά στο 79’ ήρθε και το γκολ για την Χάποελ. Από πλάγιο άουτ η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Τζέντεκ, ο οποίος με την άνεσή του έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Αμέσως μετά το γκολ ο Βίκτορ έριξε στο παιχνίδι και τον Πουλίδο αντί του Μποτία, όμως πλέον ήταν αργά. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απειλήσει με κάποιες σέντρες, όμως το 1-0 και ο αποκλεισμός έμειναν μέχρι το τέλος...

 

 


 

 

Χαποέλ Μπερ Σεβά: Γκόρες, Μπιτόν, Μ. Βίτορ, Τζέντεκ, Νταβίντζαντα, Μπράουν (66’ Ράντι), Χόμπαν, Όγκου, Μέλικσον (83’ Τάχα), Νουακάμε, Μπάρντα (61’ Λούσιο).

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας (51’ Μανιάτης), Μποτία (81’ Πουλίδο), Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι (60’ Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags