Facebook Pixel Ποιος Ουζουνίδης; Το πρώτο όνομα για Ολυμπιακό!
| 2016-08-04 10:45:00

Ποιος Ουζουνίδης; Το πρώτο όνομα για Ολυμπιακό!

Ποιος Ουζουνίδης; Το πρώτο όνομα για Ολυμπιακό!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καλούνται να πάρουν, άμεσα, γενναίες αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του συλλόγου - Διαβάστε το πρώτο (μεγάλο!) όνομα προπονητή που γράφτηκε!

Οι εξελίξεις με το θέμα της παραμονής του Βίκτορ Σάντσεθ στον Ολυμπιακό, αναμένεται να είναι άμεσες...

Παρότι επίσημα από τη διοίκηση δεν έχει βγει το παραμικρό προς τα έξω, οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας θεωρούν σίγουρη την απομάκρυνσή του από την άκρη του πάγκου.

Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός άλλωστε ανέλαβε την ευθύνη από χθες το βράδυ για τον αποκλεισμό και, λογικά, περιμένει και ο ίδιος να τον καλέσουν από τη διοίκηση για την ενημέρωση...

Με το όνομα Μαρίνου Ουζουνίδη να έρχεται στο προσκήνιο για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων" από χθες το βράδυ, ως η πρώτη λύση από την Ελλάδα.

Ο Μαρίνος, άλλωστε, είχε φτάσει και πέρσι μία ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν σταντ μπάι στην περίπτωση που καθυστερούσε περισσότερο να απεμπλακεί ο Μάρκο Σίλβα από το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ...

Τελικά δεν έπιασε Λιμάνι πέρσι και, τώρα, εμφανίζεται ως η λύση από Ελλάδα που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και μπορεί να αλλάξει άμεσα την εικόνα του Ολυμπιακού.

Μόνο που στην πλατεία Αλεξάνδρας γνωρίζουν ότι μία τέτοια επιλογή, αν και τελικά θα μπορούσε να τους δικαιώσει και με το παραπάνω, δεν είναι επικοινωνιακά αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός τώρα.

Για αυτό και έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα ενός προπονητή από το εξωτερικό, που αν υπογράψει στον Ολυμπιακό μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και να φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών!

Ο λόγος για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, το όνομα του οποίου έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον Ολυμπιακό, αλλά και άλλες ελληνικές ομάδες...

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι "τρελός" με την μπάλα και όπου έχει εργαστεί έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και έχει κάνει σπουδαία δουλειά!

Θα ήταν ευχής έργο αν όντως μπορούσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να τον ψήσουν να έρθει στην Ελλάδα!

Γράφτηκε, επίσης, το όνομα του Ρούντι Γκαρσία, που την τελευταία τριετία έκανε καλή δουλειά στη Ρόμα, ενώ δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να κοιτάξουν και στη γαλλική αγορά, από όπου προέρχεται ο Μοντιανιέ που υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags