Facebook Pixel Έξαλλος ο Χριστόγλου: Αυτός δεν είναι Ολυμπιακός
| 2016-08-04 20:40:00

Έξαλλος ο Χριστόγλου: Αυτός δεν είναι Ολυμπιακός

Έξαλλος ο Χριστόγλου: Αυτός δεν είναι Ολυμπιακός

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Ισραήλ και γράφει για τις ευθύνες του Βίκτορ Σάντσεθ.

Πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ματς προσπαθώντας να κάνει παιχνίδι από τον άξονα και με τους δύο ακραίους του μπακ να ανεβαίνουν ψηλά. Ο Φορτούνης ξεκίνησε άλλο ένα ματς χωρίς πολλά πράγματα και χωρίς καλές πάσες, μεγάλη απογοήτευση και τα στημένα του πρώτου ημιχρόνου τόσο στα φάουλ όσο και στα κόρνερ, που θύμιζαν στημένα στην αλάνα.

Καλή η αμυντική λειτουργία χωρίς το λάθος, αλλά ευάλωτη η πλευρά του Φιγκέιρας που ανάγκαζε τον Καμπιάσο να κάνει πολλά χιλιόμετρα για να τον καλύπτει.

Ελειπε το καθαρό μυαλό στη δημιουργία, πρεσάροντας ψηλά μπορούσαν να κλέψουν μπάλες, αυτός θα ήταν ένας τρόπος για να μπουν μπροστά στο σκορ.

Αυτόν τον Φιγκέιρας, ρε αδελφέ Σίλβα, συγγνώμη κιόλας, σε ποιο έργο το είδες το παλικάρι; Αυτός ή θα τον περνάνε ή θα κάνει φάουλ σε καλή θέση για τους αντιπάλους της ομάδας, σε παρακαλώ δηλαδή, πάρ’ τον στην επόμενη ομάδα σου.

Αυτό που φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο δεύτερο, ένας άτολμος Ολυμπιακός χωρίς προσανατολισμό, χωρίς νεύρο, ολοκλήρωσε με δεύτερο κακό παιχνίδι τον αποκλεισμό του από το ΤΣΟΥ ΛΟΥ.

Σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε στη διάρκεια του ματς ότι μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω στο ματς, αυτό που φοβόμασταν όταν ακούσαμε ότι ο Βίκτορ θα παίξει χωρίς ακραίους, το είδαμε στο γήπεδο και ήταν μεγάλη απογοήτευση, εκεί που ουσιαστικά στηρίχθηκε στην περσινή περίοδο, φέτος είναι ανύπαρκτος.

Μεγάλη η απογοήτευση και από τους δύο δημιουργικούς παίκτες της ομάδας. Φορτούνης και Τσόρι ήταν εκτός ματς, ειδικά ο Φορτούνης δεν σταύρωσε μια μπαλιά και κατέστρεψε και όλα τα στημένα της ομάδας, τόσο κακό παιχνίδι από τον παίκτη δεν έχω ξαναδεί.

Αφησα για το τέλος τον προπονητή ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν μπόρεσε να με πείσει για το σχέδιό του να πετύχει γκολ η ομάδα, πήρε ένα υλικό από πέρσι που είχε μια πετυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και ουσιαστικά το διέλυσε, δεν ξέρω τι θα κάνει στη συνέχεια, αλλά με αυτά που βλέπω δεν νομίζω ότι μπορεί.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 04/08/2016)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags