Facebook Pixel "Xάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-04 23:23:00

"Xάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα"

"Xάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα"

O Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του μετά το ματς χαρακτήρισε την ΑΕΚ καλύτερη ομάδα από τη Σεντ Ετιέν, αλλά όχι το ίδιο τυχερή και αποτελεσματική.

«Θέλαμε πάρα πολύ την πρόκριση. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα στον επόμενο γύρο. Από ένα λάθος, από μια κόντρα βρέθηκε η Σεντ Ετιέν σε ουσιαστική θέση για γκολ. Κάναμε μια καταπληκτική προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να περάσουμε. Δώσαμε όλοι το 100% αλλά δεν μπορέσαμε. Θεωρώ πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Η Σεντ Ετιέν κλείστηκε και από μια άτυχη στιγμή αποκλειστήκαμε», ανέφερε ο νεοαποκτηθείς φορ.

Σχετικά με το αν η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στο γκολ: «Δεν ήρθε το γκολ. Πιστεύω πως η ομάδα έχει παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα. Απλά είναι αρχή. Όταν δεν σκοράρεις, δημιουργείς πρόβλημα στον εαυτό σου. Πιστεύω στο πρωτάθλημα θα είμαστε όπως πρέπει για να το διεκδικήσουμε».

Τέλος, για τη στάση των φιλάθλων είπε: «Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια. Γι’ αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο, γιατί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Όμως δεν μας έλειψαν το πάθος και η προσπάθεια κι αυτό ικανοποίησε τον κόσμο που μας χειροκρότησε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags