Facebook Pixel Επιστροφή - βόμβα για αντί - Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό!
| 2016-08-05 16:34:00

Επιστροφή - βόμβα για αντί - Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό!

Επιστροφή - βόμβα για αντί - Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό!

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι ραγδαίες και ήδη έχουν "σκάσει" πολλά ονόματα που έρχονται ή επιστρέφουν στην ομάδα για την βάλουν στον... σωστό δρόμο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να... πάρει κεφάλια στον Ολυμπιακό και εκτός από αλλαγή προπονητή αναμένεται να αλλάξει και μισή ντουζίνα παικτών όπως σας γράφαμε εδώ και το πρωί.

Ένας από τους πρώτους που θα αντικρίσει την πόρτα της εξόδου από τους Ερυθρόλευκους είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος ήταν άφαντος στα δύο παιχνίδια της ομάδας με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αντικαταστάτης του Πορτογάλου δεξιού μπακ θα είναι ένας παλιός γνώριμος στο Λιμάνι, ο Λεάντρο Σαλίνο.

Ο Βραζιλιάνος που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα και έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν που μας πέρασε, είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που του ζήτησαν να επιστρέψει!

Όπως φαίνεται η απάντησή του θα είναι θετική κι έτσι θα έρθει για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι ο Φιγκέιρας θα χαιρετήσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags