Facebook Pixel Άκουσε Γεωργάτο ο Μαρινάκης;
| 2016-08-05 20:45:00

Άκουσε Γεωργάτο ο Μαρινάκης;

Άκουσε Γεωργάτο ο Μαρινάκης;

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κάποιες από αυτές επιδέχονται διάφορες ερμηνείες.

Ανάμεσα στα πολλά που αποφασίστηκαν στην σύσκεψη κορυφής των Ερυθρόλευκων και που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ, είναι και η απομάκρυνση του Γιάννη Βρέντζου από την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου στον Ολυμπιακό.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ίσως θορυβήθηκε από τις δηλώσεις του Γρηγόρη Γεωργάτου για το άτομο που θεωρούσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, υπαίτιο για την φυγή του ιδίου, αλλά και του Μάρκο Σίλβα.

Πολλά ακούστηκαν πως οι δηλώσεις του Γεωργάτου "φωτογράφιζαν" τον κ. Βρέντζο, αν και ποτέ δεν ειπώθηκε κάποιο όνομα από τον πάλαι ποτέ άσο της ομάδας.

Κι όμως ο μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος των Πειραιωτών υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Πάντως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, αλλά και μόνο ότι η απομάκρυνση αυτή συνέβη, λίγες ημέρες μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Γεωργάτου, αλλά και τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά, λέει πολλά... 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Πρόταση σε top όνομα με τρελά λεφτά ο Mαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags