Facebook Pixel Το πρώτο σενάριο: Δεξιός μπακ ο αντι-Μαζουακού!
| 2016-08-06 13:30:00

Το πρώτο σενάριο: Δεξιός μπακ ο αντι-Μαζουακού!

Το πρώτο σενάριο: Δεξιός μπακ ο αντι-Μαζουακού!

Ο Αρτούρ Μαζουάκου είναι στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ και ο αντικαταστάτης του ίσως να βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο!

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού, που ο Ολυμπιακός υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο πριν από τρία καλοκαίρι και χτύπησε φλέβα χρυσού...

Μόνο που ο νεαρός Γάλλος από τους πρώτους μήνες της θητείας του στο Λιμάνι είχε στο μυαλό του τη μεταγραφή, καθώς οι εμφανίσεις του (ειδικά στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ) ήταν εξαιρετικές και μοιραία υπήρχε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να απορρίψουν πέρσι μία σπουδαία πρόταση για την πώλησή του και, φέτος, να ρίξουν πόρτα στα 6,5 εκ. ευρώ της Ρόμα!

Φαίνεται όμως ότι δικαιώθηκαν, καθώς το ενδιαφέρον από την Αγγλία και τη Γουέστ Χαμ ήρθε την κατάλληλη στιγμή...

Με τους "ερυθρόλευκους" να φαίνεται έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, καθώς όπως αναφέρει το πρώτο σενάριο, αυτός θα είναι τύπου... Σαλίνο!

Στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν οι Ντε Λα Μπέγια και Τσιμίκας και για αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να αποκτηθεί άλλος αριστερός μπακ.

Αντίθετα, ο Σαλίνο (αν επιστρέψει τελικά!) μπορεί να δώσει λύσεις και στο αριστερό άκρο της άμυνας (το έχει κάνει, άλλωστε, με μεγάλη επιτυχία!), αν και κυρίως έρχεται για να συμπληρώσει τη θέση του δεξιού μπακ μαζί με τον Ομάρ.

Ο Νορβηγός άσος από τη στιγμή που θα είναι 100% καλά δεν πρόκειται να χάσει τη θέση του στην 11άδα, με αποτέλεσμα ο Σαλίνο να μένει στον πάγκο είτε για να δώσει ανάσες και βοήθεια στον Ομάρ είτε για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ αν ο Ντε Λα Μπέγια ή ο Τσιμίκας δεν μπορούν να το κάνουν...

Σημαντική παράμετρος είναι ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα αν ο Σαλίνο θα επιστρέψει ή όχι στον Ολυμπιακό...

Για αυτό γράψαμε ότι στον Ολυμπιακό θέλουν παίκτη τύπου Σαλίνο, που μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά...

Κι αν αυτός είναι ο ίδιος ο Βραζιλιάνος άσος, που γνωρίζει την ομάδα και τις απαιτήσεις της, ακόμα καλύτερα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags