Facebook Pixel Καταλάβατε τι έγινε; Τεράστια μαγκιά Ολυμπιακού!
| 2016-08-07 09:00:00

Καταλάβατε τι έγινε; Τεράστια μαγκιά Ολυμπιακού!

Καταλάβατε τι έγινε; Τεράστια μαγκιά Ολυμπιακού!

Μπορεί η κατάσταση στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα να είναι περίεργη, αλλά υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος για να βγάλουμε το καπέλο στη διοίκηση των Πειραιωτών!

Η φετινή σεζόν δεν άρχισε καθόλου καλά για τον Ολυμπιακό...

Τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας, κι ενώ η ομάδα βρισκόταν στο εξωτερικό, ο Μάρκο Σίλβα αποχωρεί από τη θέση του και αναλαμβάνει προπονητής ο Βίκτορ.

Στη συνέχεια η ομάδα προβλημάτισε με την αγωνιστική της εικόνας σε κάποια φιλικά, ήρθε το πρώτο χαστούκι από τη Χάποελ στον Πειραιά, ήρθε και το δεύτερο στο Ισραήλ και πλέον όλα χτυπάνε κόκκινο!

Παρόλα αυτά οι Πειραιώτες κινήθηκαν ψύχραιμα και πέτυχαν κάτι που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να πιστέψει πριν από 8 - 10 ημέρες!

Τι είναι αυτό; Να πουλήσουν στην τιμή που ήθελαν τον Μαζουάκου!

Γιατί όπως ακουγόταν στην πιάτσα των μάνατζερ πριν από λίγο καιρό, ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί πρόταση πάνω από 4 - 5 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Γάλλου άσου!

Με αποτέλεσμα να υπάρχουν σενάρι που τον ήθελαν να μένει στην ομάδα, αν και ξενερωμένος.

Μόνο που στον Ολυμπιακό πόνταραν στα στοιχεία του (Γάλλος, σε πολύ καλή ηλικία, σε θέση που σπανίζουν καλοί ποδοσφαιριστές) και, τελικά, δικαιώθηκαν για την υπομονή τους.

Στα 8 μύρια θα κλείσει η μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ, αν και κάποιες πηγές στην Αγγλία κάνουν λόγω ακόμα και για 10!

Πολύ καλή τιμή, αν αναλογιστεί κανείς ότι κάποιοι λίγο καιρό πριν κατέκριναν τους Πειραιώτες που δεν αποδέχτηκαν τα 6,5 εκ. ευρώ της Ρόμα, για την παραχώρηση του Μαζουάκου!

Τεράστια μαγκιά από την πλευρά του Ολυμπιακού, που δεν τσίμπησε, περίμενε και δικαιώθηκε. Πολύ περισσότερο σε μία σεζόν που δεν θα μπούνε στα ταμεία τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ και κάθε ποσό είναι πολύ σημαντικό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags