Facebook Pixel Η αποκάλυψη του "Σίφο" για τον Παναθηναϊκό!
| 2016-08-11 18:39:00

Η αποκάλυψη του "Σίφο" για τον Παναθηναϊκό!

Η αποκάλυψη του "Σίφο" για τον Παναθηναϊκό!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για το... σήριαλ της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε τα δεδομένα της υπόθεσης...

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της άμυνας και τα σενάρια για το αν τελικά θα επιστρέψει στην ελληνική ομάδα... δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.

Ο ίδιος ο Κροάτης στόπερ τοποθετήθηκε για το θέμα με δηλώσεις του και παραδέχθηκε τις επαφές που έχει με το Τριφύλλι τονίζοντας πως δεν αποτελούν μυστικό.

Παρ' όλα αυτά, στη συνέχεια θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Ο "Σίφο" δήλωσε πως δεν μπορεί να πει πολλά για το θέμα της μεταγραφής του από τη στιγμή που είναι ακόμα παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πως τη δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της κροατικής ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον sport-fm:

«Στην παρούσα φάση είμαι απολύτως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις και στους στόχους της Ντιναμό στο πρωτάθλημα, αλλά και στα πλέι οφ του Champions League. Ως γνωστόν, έχω συμβόλαιο και θα είμαι συγκεντρωμένος στα ματς της Ντιναμό όσο ανήκω σε αυτήν. Δεν μπορώ, λοιπόν, να πω πολλά. Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν επαφές, αλλά, όπως είπα, δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί έχω συμβόλαιο με την Ντιναμό. Θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχουν επαφές, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags