Facebook Pixel Μεγάλες ατάκες για Αλμέιδα και Πατίτο από τον προπονητή των Τρικάλων!
| 2016-08-12 16:55:00

Μεγάλες ατάκες για Αλμέιδα και Πατίτο από τον προπονητή των Τρικάλων!

Μεγάλες ατάκες για Αλμέιδα και Πατίτο από τον προπονητή των Τρικάλων!

O τεχνικός των Τρικάλων, Σταύρος Ψιμουλάκης, αποθέωσε τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ!

Οι δυο "καινούργιοι" της ΑΕΚ, Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες, έκλεψαν την παράσταση πετυχαίνοντας τα δυο γκολ της ομάδας στο πρόσφατο φιλικό με τα Τρίκαλα.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Σταύρος Ψιμουλάκης μίλησε στην εφημερίδα "Ώρα των Σπορ" και αποθέωσε τους δυο παίκτες!

Χαρακτηριστικά, για τον Αλμέιδα είπε πως τα σωματικά του προσόντα θα δυσκολέψουν τη ζωή των αμυντικών στην Ελλάδα όσον αφορά στο μαρκάρισμά του, ενώ για τον Αργεντινό ανέφερε ότι έχει ντρίμπλα και εκρηκτικότητα που σπανίως συναντά κανείς σε παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Ο Αλμέιδα είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει τεράστια ποιότητα, εμπειρία και μια ξεχωριστή θα έλεγα ικανότητα στο σκοράρισμα. Κάτι που φάνηκε και από το γκολ που πέτυχε. Μου έκανε εντύπωση η σωματοδομή του. Νομίζω πως θα είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε αμυντικό στην Ελλάδα να τον αντιμετωπίσει, με αυτό το εκτόπισμα που διαθέτει. Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ με τα γκολ του, έχοντας έναν ειδικό ρόλο στον παιχνίδι του, λόγω αυτών των προσόντων του».

Όσο για τον Πατίτο, τον χαρακτήρισε επίσης ποιοτικό ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας: «Ξέρει πολλή μπάλα και είναι πολύ εκρηκτικός. Έχει κάποια στοιχεία που δεν συναντάμε συχνά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με ιδιαίτερη ικανότητα στην ντρίμπλα. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν πολύ την ΑΕΚ, ειδικά όταν έχει να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες. Είναι εξαιρετικός τεχνίτης, όπως και οι περισσότεροι παίκτες στην πατρίδα του και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags