Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Σαββίδης, σκάει 15 εκατομμύρια για…
| 2016-08-14 11:50:00

Τρελάθηκε ο Σαββίδης, σκάει 15 εκατομμύρια για…

Τρελάθηκε ο Σαββίδης, σκάει 15 εκατομμύρια για…

Αποφασισμένος ο Ιβάν να ταράξει και πάλι τα νερά. Ρίχνει άμεσα πολύ χρήμα και είναι σίγουρος πως αυτή την φορά δεν θα έχει αντίπαλο. Διαβάστε το ρεπορτάζ!

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ότι στόχος του είναι να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς και για αυτό πάντα κάνει ό,τι χρειάζεται για να το πετύχει.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως κάθε καλοκαίρι (και Γενάρη πολλές φορές) ρίχνει πολλά λεφτά για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ και ελπίζει πως άμεσα θα… δικαιωθεί με κάποιον τίτλο.

Τον Δικέφαλο βέβαια δεν τον βλέπει τόσο ως επιχείρηση, αλλά περισσότερο ως «καψούρα» και για αυτό είναι ελάχιστες οι φορές που δεν έχει δώσει το «οκ» ώστε να γίνει κάποια μεταγραφή, όσο ακριβή και αν είναι, εφόσον τον πείσουν πως με αυτόν τον τρόπο θα ανέβει επίπεδο η ομάδα. Αυτή την φορά όμως ο Ιβάν δεν σκοπεύει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Αλλού ετοιμάζεται να ρίξει ζεστό χρήμα και μάλιστα άμεσα…

Ως γνωστόν, η εταιρία του Dimera Media Investment Ltd, εδώ και λίγες ημέρες έχει κερδίσει την προσφυγή και θα λάβει κανονικά μέρος στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και οι πληροφορίες που έρχονται από την Θεσσαλονίκη για το θέμα, θα προκαλέσουν… τσουνάμι. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει από στενούς συνεργάτες του Σαββίδη, ο επιχειρηματίας σκοπεύει να «μπει πολύ δυνατά» στον διαγωνισμό και να σκάσει μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να κάνει δική του μία από τις τέσσερις πολυπόθητες άδειες.

Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει και σχετική σιγουριά στο περιβάλλον του Σαββίδη ότι με τέτοια προσφορά δεν θα έχουν κανέναν αντίπαλο, καθώς για την ώρα δεν προκύπτει πως κάποιος από τους άλλους ενδιαφερόμενους σκοπεύει να ανεβάσει τόσο ψηλά την πρότασή του.

Ιδού οι εννιά υποψήφιοι:

. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)

7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

8. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED, συμφερόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη

9. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP) κυπριακών συμφερόντων



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρωτοσέλιδο για Παπαχρήστου και Χρυσή Αυγή: «Ελεεινοί» (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags