Facebook Pixel Απρόσμενο! Τρέμουν στον Ολυμπιακό για τον...
| 2016-08-21 10:45:00

Απρόσμενο! Τρέμουν στον Ολυμπιακό για τον...

Απρόσμενο! Τρέμουν στον Ολυμπιακό για τον...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες - Η πληροφορία από την πιάτσα των μάνατζερ, που έχει αναστατώσει τους Πειραιώτες!

Στο φουλ φαίνεται ότι δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, με ποδοσφαιριστές να έρχονται και να φεύγουν από το Λιμάνι...

Οι Πειραιώτες πέρασαν ένα δύσκολο καλοκαίρι και προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι μαζεύεται από τα μέσα Αυγούστου και μετά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως η ομάδα βρέθηκε να αλλάζει προπονητή μόλις μία ημέρα μετά από την έναρξη της προετοιμασίας, μία εξέλιξη που χρειάστηκε να συμβεί ξανά έναν μήνα μετά, αφού πρώτα προηγήθηκε ο αποκλεισμός από τη Χαποελ Μπερ Σεβά!

Με αποτέλεσμα να φτάσουμε, σήμερα, στις 21 Αυγούστου και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού να κυριαρχεί, μεταξύ άλλων, το όνομα του Νιλμάρ!

Που αν αποκτηθεί, μπορεί να βρει θέση στην 11άδα του Ολυμπιακού τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και στην κορυφή...

Με τον Βραζιλιάνο άσο να έχει ζητήσει διορία μέχρι αύριο, Δευτέρα, από τη διοίκηση των "ερυθρόλευκων", προκειμένου να διευθετήσει το θέμα που έχει προκύψει με την Αλ Νασρ...

Η ομάδα του (γνωστού στο ελληνικό κοινό προπονητή) Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον Νιλμάρ, αλλά υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες για να μείνει ελεύθερος!

Αλλες πηγές αναφέρουν ότι ο σύλλογος από τα Εμιράτα θέλει χρήματα για να του λύσει το συμβόλαιο και άλλες ότι χρωστάει χρήματα στον Βραζιλιάνο και θέλει να τον αποδεσμεύσει χωρίς να του τα δώσει.

Κι εδώ είναι που έρχεται η πληροφορία από την πιάτσα των μάνατζερ, καθώς ναι μεν στον Ολυμπιακό έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη, αλλά η συμφωνία προβλέπει να έρθει από τη στιγμή που θα αποκτήσει την ελευθερία του.

Για αυτό και στο Λιμάνι φοβούνται ότι μπορεί στην περίπτωσή του να υπάρξει η κλασική... βραζιλιάνικη εξέλιξη, που θα κρατήσει την υπόθεση μπλεγμένη σαν κουβάρι!

Δηλαδή, από τη στιγμή που λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία ο Νιλμάρ δεν έχει ακόμα αποκτήσει την ελευθέρας του, στον Ολυμπιακού τρέμουν στην ιδέα μήπως επικοινωνήσει μαζί τους και τους ζητήσει να λύσουν εκείνοι το θέμα που έχει προκύψει με την Αλ Νασρ!

Ένα έργο που το έχουν δει πολλές φορές στον Ολυμπιακό από Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, κι αυτός μάλιστα ήταν ένας από τους λόγους που είχε ατονήσει το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, για να αγοράσουν παίκτες από τη συγκεκριμένη αγορά!

Γιατί όταν εμπλέκονται μάνατζερ και ποδοσφαιριστές από τη Βραζιλία, με ομάδες που θέλουν αλλά για κάποιον λόγο δεν τους αφήνουν ελεύθερους, τότε το πράγμα είναι πολύ δύσκολο να ξεμπλέξει...

Γράφουμε ξανά: Το συγκεκριμένο έργο το έχουν αρκετές φορές στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια και το τελευταίο πράγμα που θέλουν τώρα, είναι να προκύψει τέτοια εξέλιξη!

Γιατί σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει η απόκτηση του Νιλμάρ, καθώς είναι πιο εύκολο να βρεθεί χάρτης που οδηγεί σε θαμμένο χρυσάφι, παρά να βρεθεί άκρη με οικονομικές εκκρεμότητες και γραφεία μάνατζερ στη Βραζιλία...

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Τρέλα στο Λιμάνι, κι άλλη μεταγραφή μετά τον Μαρίν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags