Facebook Pixel Με Νέτο από τα παλιά!
| 2016-08-21 22:17:00

Με Νέτο από τα παλιά!

Με Νέτο από τα παλιά!

Ο Άρης, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 από την Κέρκυρα στο φιλικό στο "Κλ.Βικελίδης", με δυο γκολ του Βραζιλιάνου μπακ πήρε τη νίκη με 2-1  

Ο Αρης, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος, με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να βγάζουν ωραίους συνδυασμούς και να χάνουν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Παρόλα αυτά, οι Φαίακες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον Ροζάριο με σουτ μέσα από την περιοχή στο 38' να νικάει τον Διούδη. Προηγουμένως ο Αρης, είχε πλησιάσει δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Καπνίδη, Ανάκογλου και Ντούνη να μην μπορούν να βρουν το στόχο.

Στην επανάληψη ο Ελληνας τεχνικός έριξε στη "μάχη" τους Νέτο, Μιλούνοβιτς και Παυλίδη, με συνέπεια ο Αρης να ανεβάσει την απόδοσή του και να φτάσει στην επίτευξη δύο γκολ. Στο 55' ο Νέτο δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη.

Οι "κίτρινοι" που έφταναν με σχετική ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Μιλούνοβιτς στο 76' να κάνει ωραία προσπάθεια, επιχείρησε το σουτ, με τον προωθημένο Νέτο να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με προβολή να στέλνει και πάλι τη μπάλα στο βάθος της εστίας της Κέρκυρας.

Oι συνθέσεις:

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (72΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος, Τσουμάνης (85΄Ντόγος), Ρόβας, Ιντζίδης, Ανάκογλου (46΄Νέτο), Ντούνης (66΄Παυλίδης), Αντρέου, Καπνίδης (46΄Μιλούνοβιτς), Τάτος, Ίλιτς (85΄Βουτσιάς)

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζιαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου, Γκόμεζ, Κόντος, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Επστάϊν, Ντιόγκο, Ροζάριο, Αντιλέχου 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags