Facebook Pixel To «αντίο» του Μπαρμπόσα - Τι λέει για τους στόχους που πέτυχε και το αν θα γυρίσει
| 2016-08-23 22:55:00

To «αντίο» του Μπαρμπόσα - Τι λέει για τους στόχους που πέτυχε και το αν θα γυρίσει

To «αντίο» του Μπαρμπόσα - Τι λέει για τους στόχους που πέτυχε και το αν θα γυρίσει

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα "πέταξε" για Ντουμπάι και με δηλώσεις του είπε αντίο στην ΑΕΚ και τον κόσμο της, εξήγησε γιατί φεύγει... γεμάτος, ενώ πρωτοτύπησε με την απάντησή του για το αν θα γυρίσει στην Ένωση.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο μιλώντας στη Nova ανέφερε: "Κρατάω στη σκέψη μου όλα όσα μου έδωσαν οι φίλαθλοι αυτά τα δύο χρόνια. Αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα εδώ. Είμαι χαρούμενος επειδή στην πρώτη συνέντευξη που είχα δώσει είχα πει ότι θέλω να παίξω στην Ευρώπη με την ΑΕΚ. Τα κατάφερα και ήρθε η στιγμή να πω αντίο. Δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολο να πεις το παραμικρό, επειδή είναι δύσκολες στιγμές. Θέλω όμως να πω ένα ευχαριστώ για όλα. Όχι μόνο για όσα έγιναν μέσα στο γήπεδο, αλλά γενικά για τον τρόπο που με υποδέχθηκε ο κόσμος. Ήταν κάτι το φανταστικό, γι' αυτό ευχαριστώ για όλα".

- Ποια ήταν η κορυφαία στιγμή της παρουσίας σου στην Ελλάδα και ποια η πιο δύσκολη;
"Ήταν την ίδια στιγμή, επειδή το να κατακτάς ένα κύπελλο είναι σίγουρα η κορυφαία στιγμή. Το να παίξεις σε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι εξίσου τέλειο. Το ότι δεν αγωνίστηκα όμως στον τελικό ήταν η χειρότερή μου στιγμή εδώ, αλλά νικήσαμε και κρατάω αυτό. Τώρα ήρθε η στιγμή να πω αντίο".

- Τι θα ήθελες να πεις στα ελληνικά στους φιλάθλους της ΑΕΚ;
"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ".

- Θα ήθελες να επιστρέψεις στην ΑΕΚ;
"Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δώσω απάντηση σ' αυτό. Όπως σου είπα πέρασα δύο τέλεια χρόνια εδώ και αν μια μέρα χρειαστεί να γυρίσω, η αγκαλιά μου θα είναι πάντα ανοιχτή για την ΑΕΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags