Facebook Pixel Έριξε «χυλόπιτα» στην ΑΕΚ και θα πάει στον ΠΑΟ;
| 2016-08-24 23:15:00

Έριξε «χυλόπιτα» στην ΑΕΚ και θα πάει στον ΠΑΟ;

Έριξε «χυλόπιτα» στην ΑΕΚ και θα πάει στον ΠΑΟ;

Η Ένωση έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει, όμως δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και παρουσιάζεται τώρα να μιλάει με το "τριφύλλι". Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση!

Για την απόκτηση ενός πολύ καλού στόπερ από το εξωτερικό ψάχτηκε τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωσή του κόλλησε στο οικονομικό. Παρόλα αυτά, ο παίκτης δεν αποκλείεται να έρθει τελικά στην Ελλάδα, καθώς στη συνέχεια φέρεται να έκανε σφήνα ο Παναθηναϊκός!

Αναφερόμαστε στον Ρολάντο, τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος απασχόλησε έντονα την Ένωση, η οποία μάλιστα του κατέθεσε και πρόταση που έφτανε κοντά στις 400.000 ευρώ, ωστόσο δεν τον έπεισε για να πει το "ναι" και να φορέσει τα Κιτρινόμαυρα.

Ο Πορτογάλος άσος όμως, που έχει χάσει τη θέση του στη Μαρσέιγ, ψάχνει ομάδα να φύγει και γι΄ αυτό ο μάνατζερ του τον πρότεινε και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν ήταν αρνητικός.

Ο 31χρονος άσος, με το πλούσιο βιογραφικό (έχει περάσει από Πόρτο, Νάπολι, Ίντερ, Άντερλεχτ, πριν ο Μίτσελ τον πάρει στη Μασσαλία), έχει αυτή τη στιγμή κασέ που πλησιάζει στις 800.000 ευρώ, όμως για να έρθει στην χώρα μας, θα πρέπει να κάνει γερή μείωση, κάτι που μετέφεραν στην πλευρά του παίκτη και οι Πράσινοι στις πρώτες συζητήσεις μαζί του.

Ο Ρολάντο αρέσει πολύ στο Τριφύλλι και σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωσή του εχει μπει ανάμεσα σε αυτές των Γκόρντον Σίλντενφελντ και Κρίστοφερ Σάμπα.

Πρόκειται σίγουρα για μία πιο ακριβή περίπτωση, ωστόσο στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι, εφόσον αύριο σφραγιστεί και η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, να του κάνουν μία γενναία προσφορά, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να προσπαθήσουν να τον πάρουν ως δανεικό, καλύπτωντας ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του, συμφωνία που δεν κατάφερε να πετύχει η ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κετσπάγια σε Τίγρη: "Αυτόν θέλω από Παναθηναϊκό"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags