Facebook Pixel Αν έρθει αυτός ο εξτρέμ, ψάξτε για τον δεύτερο!
| 2016-08-25 09:00:00

Αν έρθει αυτός ο εξτρέμ, ψάξτε για τον δεύτερο!

Αν έρθει αυτός ο εξτρέμ, ψάξτε για τον δεύτερο!

To σενάριο για Ολυμπιακό και τον διεθνή Πορτογάλο εξτρέμ που μπορεί να κάνω άνω - κάτω τα γήπεδα στην Ελλάδα, που έχει κυριαρχήσει τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Είναι γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, τόσο θα πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν διάφορους ποδοσφαιριστές να απασχολούν ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Πολύ περισσότερο όταν αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, που και γερό πορτοφόλι έχει και τη διάθεση να ενισχύσει το ρόστερ του πριν από το φινάλε...

Με το όνομα που βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, ξανά, στο ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων, να είναι ικανό από μόνο του να σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού!

Ο λόγος για τον Πορτογάλο Κουαρέσμα, που το σενάριο που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία τον θέλει υποψήφιο για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού!

O 33χρονος άσος ανήκει στην Μπεσίκτας, αλλά φαίνεται ότι ψάχνεται για να αποχωρήσει.

Το όνομά του έχει συνδεθεί έντονα, ξανά, με τον Ολυμπιακό, που είναι δεδομένο ότι έχει στο ρόστερ του τον Μαρίν και παλεύει για να αποκτήσει τον Νιλμάρ.

Ακούγεται και το όνομα του Καρντόσο (με τον Νιλμάρ, αν αποκτηθεί ο 33χρονος φορ, να γίνεται εξτρέμ), κάτι που δείχνει τις προθέσεις των Πειραιωτών για ενίσχυση.

Ο Κουαρέσμα είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει απόλυτα στον Ολυμπιακό, με ταχύτητα και ζογκλερικές ενέργειες και αν τελικά έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων, θα πρόκειται σίγουρα για σπουδαία μεταγραφή!

Για την ώρα όμως το όνομά του απλώς συμπερλιαμβάνεται σε ένα σενάριο και μένει να δούμε αν όντως υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον ή πρόκειται για παιχνίδια των μάνατζερ...

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Συμφώνησε για παίκτη από Ολυμπιακό ο Ζιντάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags