Facebook Pixel "Ενδιαφέρομαι για τον Ηρακλή"
| 2016-08-25 19:50:00

"Ενδιαφέρομαι για τον Ηρακλή"

"Ενδιαφέρομαι για τον Ηρακλή"

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Λεκατσάς, ο οποίος φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ηρακλή, σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει ο Απόστολος Τσιπίδης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Λεκατσά:

Για το αν όντως ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή:
«Πρέπει να μιλάμε με σεβασμό γιατί είναι ιστορική ομάδα. Να έχουμε σεβασμό απέναντι στον κόσμο. Είμαστε νοικοκυραίοι. Γνωρίζω τον κ. Τσιπίδη. Θέλω, εφόσον βρει άκρη με το κουβάρι, να βοηθήσω για να τσουλήσει η ομάδα. Θέλω να πάρει μπρος το άρμα, γιατί τώρα είναι όλα μπλοκαρισμένα. Στην Ελλάδα χρειάζεται η ρευστότητα».

Για το πότε θα μπορεί να αναλάβει την ομάδα: «Δεν γνωρίζω τι χρειάζεται. Θέλω να δω αν ισχύουν τα όσα μου είπε ο Τσιπίδης. Εφόσον ισχύουν, τότε την άλλη βδομάδα θα μπορεί να πάρει μπρος το άρμα. Γνωρίζω ότι ο κ. Τσιπίδης μπορεί να στηρίξει την όλη ιστορία και έχω μια πίστη για το τι θα γίνει».

Με τι ασχολείται επαγγελματικά: «Έχω χονδρεμπόριο τροφίμων και αυτοκινήτων. Είμαστε πέντε άνθρωποι από το Βέλγιο και τη Γερμανία, υπάρχει ρευστότητα προκειμένου να πάρει μπρος το άρμα του Ηρακλή. Δεν προτίθεμαι να αναμειχθώ ενεργά, ξέρω τι υπάρχει. Γνωρίζω πολλά χρόνια τον κ. Τσιπίδη και θέλω να βοηθήσω. Δεν θέλω δημοσιότητα. Ο Ηρακλής χρειάζεται χρήματα».

Για τους υπόλοιπους που είναι μαζί του στο γκρουπ των επιχειρηματιών: «Είναι επιχειρηματίες του εξωτερικού, δεν θέλουν να εμφανιστούν. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, αλλιώς θα με έβλεπαν όλοι. Είμαι υπαρκτό πρόσωπο. Αν υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξουν με σεβασμό. Είμαστε χαμηλών τόνων άνθρωποι. Υπάρχει πλάτη εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον βρει άκρη ο κ. Τσιπίδης. Θα έχουμε σεβασμό και με τους προηγούμενους επενδυτές, γιατί και αυτοί έχουν δώσει ένα κομμάτι τους για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags