Facebook Pixel Να τι είπε ο Ίβιτς για τον αποκλεισμό του Πέλκα!
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-26 00:08:00

Να τι είπε ο Ίβιτς για τον αποκλεισμό του Πέλκα!

Να τι είπε ο Ίβιτς για τον αποκλεισμό του Πέλκα!

Εκτός από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας, ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό του Δημήτρη Πέλκα από την αποστολή του συγκεκριμένου ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

Για την πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό: Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και σήμερα, αλλά υπάρχουν περίοδοι στον αγώνα, στις οποίες ο ρυθμός πέφτει, αλλά είναι φυσιολογικό για τη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε στη σεζόν. Συμβαίνουν αυτά όταν κερδίζεις 2-0 και ο αντίπαλος είναι πίσω από την μπάλα. Κάναμε δύο νίκες και προκριθήκαμε και αυτό είναι το σημαντικό.

Για το κέρδος του ΠΑΟΚ από το σημερινό παιχνίδι: Σιγά-σιγά μπαίνουν στον ρυθμό οι παίκτες μας και αυτό θα μας βοηθήσει. Μας λείπουν επίσημα παιχνίδια και αυτό με τους αγώνες θα μπορέσει να βελτιώσει την απόδοση μας. Είμαι αισιόδοξος ότι στο μέλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Για το αν υπάρχει στεναχώρια και πικρία για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ: Μην ξεχνάμε ότι έχουμε αρκετά καινούργια παιδιά στην ομάδα και δεν μπορείς άμεσα να δημιουργήσεις κάτι. Είμαι ευχαριστημένος από τα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ. Είχαμε περισσότερες, πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και στα δύο παιχνίδια, όπως και με την Ντιναμό, αλλά αν δεν μπαίνει η μπάλα συμβαίνουν αυτά γιατί και στους τέσσερις ευρωπαϊκούς μας αγώνες είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Πετύχαμε τον δεύτερο στόχο και όχι τον πρώτο και έχουμε έξι παιχνίδια στην Ευρώπη.

Για τις επιλογές του ενόψει της αυριανής κλήρωσης: Θα ήθελα μία πιο εύκολη κλήρωση για να μπορούμε να προκριθούμε. Θέλεις να κερδίζεις και θα διάλεγες με τη λογική μία ομάδα λιγότερο δυνατή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που με ρωτάτε αν θα την ήθελα είναι μία τεράστια ομάδα και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος και εσείς και εμείς θα θέλαμε να παίξουμε απέναντι τους, αλλά ξαναλέω αν μπορούσαμε να τους αποφύγουμε και να παίξουμε απέναντι σε πιο εύκολο αντίπαλο θα ήταν καλύτερα.

Για την περίπτωση του Πέλκα με αφορμή τον αποκλεισμό του: Είμαι ευχαριστημένος από την καθημερινή δουλειά του Πέλκα και την προσπάθεια του. Και στα τέσσερα παιχνίδια παίξαμε χωρίς δεκάρι και έπρεπε ουσιαστικά να διαλέξω ποιος θα παίκτης θα είναι στον πάγκο. Αν παίζουμε διαφορετικά θα τον υπολογίζω σίγουρα και θα πάρει τον χρόνο του να μας βοηθήσει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια του και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει.

Αν φέτος ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να προχωρήσει περισσότερο στην Ευρώπη: Αύριο περιμένουμε την κλήρωση. Όποια και αν είναι εμείς θα δώσουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι για να παραμείνουμε στη διοργάνωση και μετά την επόμενη χρονιά. Θέλουμε σιγά σιγά βλέποντας και την κλήρωση να δούμε τι θα γίνει και να συνεχίσουμε. Έχουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όσον αφορά στην Ευρώπη θα δούμε αυτά τα παιχνίδια και είμαι σίγουρος πως όταν έρθουν αυτοί ι αγώνες οι παίκτες μας θα είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags