Facebook Pixel Ζόρισε την Μπάρτσα, αλλά έχασε ο Βαλβέρδε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-28 23:23:00

Ζόρισε την Μπάρτσα, αλλά έχασε ο Βαλβέρδε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζόρισε την Μπάρτσα, αλλά έχασε ο Βαλβέρδε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Μπαρτσελόνα. Ο Ράκιτιτς σκόραρε το γκολ των Καταλανών...

Δύο στα δύο για την Μπαρτσελόνα στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα κόντρα σε ομάδες προπονητών πρώην ελληνικών συλλόγων!

Αυτή τη φορά, πάντως, η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε ζόρισε σαφώς περισσότερο τους Καταλανούς σε σχέση με τη Ρεάλ Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ την πρώτη αγωνιστική (νίκη με 6-2).

Το γκολ της νίκης για τους πρωταθλητές Ισπανίας πέτυχε ο Ιβάν Ράκιτιτς με κεφαλιά έπειτα από "συστημένη" σέντρα του Αρντά Τουράν στο 21'.

Η Μπιλμπάο, πάντως, είχε μια σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 79', αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ στο φάουλ του Μπενιάτ.

Η φάση του αγώνα όμως έγινε στην ακπνοή με τον Λουίς Σουάρες να παίρνει έτοιμο γκολ από τον Μέσι, αλλά τον Μπόβεδα να λειτουργεί σαν τερματοφύλακας στην κενή εστία διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή!

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Μποβέδα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε (62' Βέσκγα), Ετσεμπαρία, Ινιάκι Γουίλιαμς, Εράσο (62' Ραούλ Γκαρθία), Σουσαέτα (76' Μουνιαΐν), Αντούριθ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί (71' Μαστσεράνο), Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ντένις Σουάρεθ (71' Αντρέ Γκόμες),  Μέσι, Σουάρες, Αρντά Τουράν (84' Ραφίνια)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags