Facebook Pixel Αποκάλυψη SportDog για τον Μιλιβόγιεβιτς!
| 2016-08-30 14:00:00

Αποκάλυψη SportDog για τον Μιλιβόγιεβιτς!

Αποκάλυψη SportDog για τον Μιλιβόγιεβιτς!

Το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία για το μέλλον του Σέρβου χαφ, που μπορεί να φέρει... χρυσάφι στα ταμεία του Ολυμπιακού!

Πολλές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Οι ρεπόρτερ του συλλόγου αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται οι αλλαγές (ελεύσεις - αποχωρήσεις) που θα υπάρξουν στο ρόστερ να φτάσουν σε δηψήφιο αριθμό, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ δύσκολο κάθε ώρα που περνάει.

Με το όνομα του Μιλιβόγιεβιτς να υπάρχει στο ρεπορτάζ του συλλόγου, καθώς ακόμα και τώρα υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από το Λιμάνι για μεγάλη μεταγραφή!

Με τον SportDog να έχει αποκαλύψει από το περασμένο Σάββατο ότι η Ζενίτ είναι η ομάδα που θέλει τον Σέρβο άσο και δεν αποκλείεται να δώσει 11 εκ. ευρώ που έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός!

Ένα ρεπορτάζ που εμπλέκει τη Γιουβέντους και τον Βίτσελ (να πάρει δηλαδή μεταγραφή στην ιταλική ομάδα ο Βίτσελ) και μόλις σήμερα είδαμε τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να εντάσσουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στο αφήγημά τους!

Ένα πρώτης τάξης μεταγραφικό ντόμινο, από αυτά που η στήλη SportDog Penalty του Σκύλου, στο twitter, παίζει στα δάχτυλα και αποκαλύπτει για να τα μάθει και η υπόλοιπη πιάτσα...

Για να ανακεφαλαιώσουμε: Το ενδιαφέρον της Ζενίτ (και της Φιορεντίνα) για τον Μιλιβόγιεβιτς είναι υπαρκτό, οι Ρώσοι γνωρίζουν (είχαν ρωτήσει νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο) πως η τιμή του βρίσκεται στα 11 εκ. ευρώ, κι αν η Γιουβέντους αποκτήσει τον Βίτσελ, θα έρθουν επίσημα στην πόρτα του Ολυμπιακού για τον "Μίλι"...

Mία εξέλιξη που η νεότερη πληροφόρηση που υπάρχει αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανή!

Κάπως έτσι, άλλωστε, φτάσαμε στα (έγκυρα) γαλλικά ρεπορτάζ, που θέλουν τον Ρομάο της Μαρσέιγ να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό!

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Στόπερ - αλάνι! Σενάριο για Ολυμπιακό και τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags