Facebook Pixel Επιτέλους! Ξεκινάει το πρωτάθλημα – Δεν παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης
| 2016-08-30 17:08:00

Επιτέλους! Ξεκινάει το πρωτάθλημα – Δεν παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης

Επιτέλους! Ξεκινάει το πρωτάθλημα – Δεν παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης

Εξελίξεις προς την θετική κατεύθυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς όλα δείχνουν ότι η Σούπερ Λιγκ θα κάνει επιτέλους πρεμιέρα. Δεν παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης, όμως η ΕΠΟ… έκανε πίσω!

Ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσει και η Σούπερ Λιγκ, καθώς η ΕΠΟ κατά τη διάρκεια του ΔΣ εκπλήρωσε τουλάχιστον το ένα μέρος της συμφωνίας με τη FIFA και αποφάσισε να επαναφέρει την προηγούμενη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας.

Θυμίζουμε πως αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος της αναβολής και για αυτό πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό ο Σταύρος Κοντονής να αποφασίσει την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου!

Πάντως ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ και κατά την αποχώρηση του, όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει και αυτός να παραιτηθεί απάντησε: "Θα παραιτηθώ αφού εξαντλήσω κάθε ένδικό μέσο"!

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του ΔΣ παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους (αλλά όχι από μέλη) ο Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος) και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (Β Αντιπρόεδρος) και τις θέσεις τους πήραν ο κ. Τζανόπουλος και ο κ. Γαβριηλίδης, οι οποίοι πάντως πρόσκεινται στο στρατόπεδο της συμπολίτευσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags