Facebook Pixel Το μεγάλο «μπαμ» τού Μελισσανίδη που δεν έσκασε!
| 2016-09-01 21:00:00

Το μεγάλο «μπαμ» τού Μελισσανίδη που δεν έσκασε!

Το μεγάλο «μπαμ» τού Μελισσανίδη που δεν έσκασε!

Ποιον στόπερ με εξαιρετικό πέρασμα από τον Παναθηναϊκό είχαν σταντ μπάι στην Ένωση; Γιατί τελικά δεν προχώρησε η περίπτωσή του; O sportdog έχει αποκαλυπτικό παρασκήνιο!

Μπορεί ο Λέσκοτ να άγχωσε αρκετά τους ανθρώπους και τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά το σήριαλ της μεταγραφής του είχε αίσιο τέλος και ο 34χρονος Άγγλος υπέγραψε στην Ένωση.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η συνύπαρξή του με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο άμυνας του Δικεφάλου αποτελεί το ποιοτικότερο δίδυμο στόπερ στην Ελλάδα.

Μέχρι, όμως, να φτάσουμε σε αυτή την εξέλιξη, η μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού πέρασε στην κυριολεξία από χίλια κύμματα. Ειδικότερα, όταν ακούστηκε πως ο Λέσκοτ είχε πρόταση από την Πεσκάρα και προτιμούσε την Ιταλία, οι περισσότεροι στην ΑΕΚ άρχισαν να χάνουν την αισιοδοξία τους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πάντως, είχε προετοιμαστεί γι΄ αυτή την εξέλιξη θέλοντας να έχει άμεση απάντηση, σε περίπτωση που ο Άγγλος δε γινόταν κάτοικος Αθήνας, με ένα όνομα που θα έκανε επίσης άισθηση κι αυτό δεν ήταν άλλο από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Την ίδια περίοδο που το θέμα Λέσκοτ φαινόταν να χαλάει, ο Κροάτης στόπερ διαπραγματευόταν με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι συζητήσεις πάγωσαν και τελικά οι Πράσινοι κατέληξαν στον Σαμπά.

Ο Σίλντενφελντ, παρ΄ όλα αυτά, ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω και της συντρόφου του που προέρχεται από την πατρίδα μας. Σε συνδυασμό, λοιπόν, με το γεγονός ότι η ΑΕΚ αναζητούσε παίκτη στη θέση, μια συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών δε θα ήταν καθόλου απίθανη.

Εν τέλει, όμως, όλα πήγαν καλά για την Ένωση με τον Λέσκοτ και η εναλλακτική με Σίλντενφελντ δεν προχώρησε ποτέ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags