Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Πανόπουλου για Κοντονή!
| 2016-09-02 20:55:00

Τρομερή ατάκα Πανόπουλου για Κοντονή!

Τρομερή ατάκα Πανόπουλου για Κοντονή!

Η συνάντηση των ομάδων με τον Σταύρο Κοντονή ολοκληρώθηκε και ο Χρήστος Πανόπουλος "πέταξε" μεγάλη ατάκα για να δείξει την εμπιστοσύνη του στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Κατά την απόχώρηση του από το Υπεουργείο και τη συνάντηση των ομάδων με τον Σταύρο Κοντονή ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Υφυπουργός θα δώσει λύση στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι έτοιμος να... σκοράρει!

Συγκεκριμένα, ο κ. Πανόπουλος τόνισε το εξής: «Ο κ. Κοντονής είναι έτοιμος να σκοράρει και να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να λυθεί το θέμα με την διαιτησία. Υπάρχει αισιοδοξία ότι με την λογική που έχουμε όλοι θα ξεκινήσουμε. Θα στείλουμε μια επιστολή στην ΕΠΟ και για τις διεργασίες με ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Θα ζητήσουμε να έρθουν πάλι στην Ελλάδα, να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις».

Δηλώσεις έκανε και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, ο οποίος υποστήριξε πως οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ αναμένονται  στην Αθήνα τη Δευτέρα προκειμένου να δώσουν λύσεις στο θέμα της διαιτησίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags