Facebook Pixel Αποθέωσε Κοντονή ο Μελισσανίδης!
| 2016-09-02 22:05:00

Αποθέωσε Κοντονή ο Μελισσανίδης!

Αποθέωσε Κοντονή ο Μελισσανίδης!

Διαβάστε την επική ατάκα του "Τίγρη" για τον Υφυπουργό Αθλητισμού καθώς και όσα είπε στη συνάντηση των ομάδων.

Αρχικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμενόταν να μην παρευρεθεί στη συνάντηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας με τον Σταύρο Κοντονή. Τελικά, όχι μόνο το έκανε, αλλά έκλεψε και την παράσταση με την τρομερή ατάκα που "πέταξε" για τον Υφυπουργό Αθλητισμού!

Συγκεκριμένα, ο "Τίγρης" απευθύνθηκε στον κ. Κοντονή και τον αποθέωσε με την εξής ατάκα: «Είσαι υπουργάρα, έχεις διαλύσει τα λαμόγια και το παρασκήνιο, είσαι ο μεγαλύτερος υπουργός όλων των εποχών…»!

Κατά τα άλλα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ εξέφρασε τις θέσεις της ΠΑΕ, ενώ έκανε και έναν υπαινιγμό με νόημα για τους ορισμούς των διαιτητών αναφέροντας χαρακτηριστικά το όνομα του Μήτσιου και τον ορισμό του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα αίματα "άναψαν" όταν ο εκπρόσωπος του Ατρομήτου, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, αμφισβήτησε τον θεσμικό ρόλο του Μελισσανίδη και την παρουσία του στη συνάντηση για να λάβει την απάντηση «Οι παραφυάδες της Εγκληματικής Οργάνωσης να μην μιλάνε»! Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση του ίδιου του κ. Κοντονή.

Τέλος, ο κ. Μελισσανίδης επανέλαβε πως η ΑΕΚ περιμένει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα μεταξύ της ΕΠΟ και της Λίγκας για το ισπανικό μοντέλο, ενώ εξέφρασε τη θέση της ΠΑΕ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική και όχι από την τρίτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags