Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Κλοπ για Πογκμπά - Μαραντόνα!
| 2016-09-03 17:08:00

Τρομερή ατάκα Κλοπ για Πογκμπά - Μαραντόνα!

Τρομερή ατάκα Κλοπ για Πογκμπά - Μαραντόνα!

Για ποιο λόγο συνέκρινε τους δύο ποδοσφαιριστές ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ και τι απίστευτο είπε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Πολ Πογκμπά και τον συνέκρινε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα ως προς το μικρό χρονικό διάστημα που χρειαζόντουσαν και οι δύο για να είναι έτοιμοι στα παιχνίδια τους.

«Ολο το καλοκαίρι, τον βλέπαμε εδώ, τον βλέπαμε εκεί, να βγάζει selfies και να τον ακολουθούν χιλιάδες θαυμαστές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ο Κλοπ στην «Daily Mail» για τον 23χρονο άσο και πρόσθεσε: «Και αμέσως μετά, πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έκανε δύο προπονήσεις και αγωνίσθηκε 90 λεπτά με την Σαουθάμπτον. Πως το έκανε αυτό;».

Πάντως, για τον Μαραντόνα είχε να πει και το άλλο επικό: «Βέβαια, υπάρχει μία διαφορά. Ο Μαραντόνα δεν έκανε κανονική προπόνηση. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν η προθέρμανση. Και μετά, απλά έπαιζε. Τον είχα δει στην Στουτγκάρδη με την Νάπολι, όταν ήταν 21 ετών. Βλέποντας τι έκανε στην προθέρμανση, δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου. Απλά περπατούσε. Και στον αγώνα ήταν ο καλύτερος όλων. Είναι απίστευτο!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags