Facebook Pixel Πόσοι επαγγελματίες παίζουν στο Γιβραλτάρ;
| 2016-09-04 14:44:00

Πόσοι επαγγελματίες παίζουν στο Γιβραλτάρ;

Πόσοι επαγγελματίες παίζουν στο Γιβραλτάρ;

Διαβάστε την άγνωστη πσοδοσφαιρική ιστορία της προσεχούς αντιπάλου της Εθνικής μας στα προκριματικά του Μουντιάλ

Η 23άδα που επέλεξε ο Αγγλος Τζεφ Γουντ εν όψει του επίσημου ματς με την Ελλάδα (και του προ ημερών φιλικού με την Πορτογαλία) έχει τρεις «λεγεωνάριους» και μία ηχηρή απουσία για τα δεδομένα του Γιβραλτάρ.

Ο Λι Κασκιάρο -που βγάζει το ψωμί του ως αστυνομικός- είναι εκτός πλάνων, επειδή η φαμίλια του περιμένει γεννητούρια. Ετσι, δεν θα κοντραριστεί με τη γαλανόλευκη ο επιθετικός που πέτυχε το παρθενικό γκολ του Γιβραλτάρ σε διοργάνωση της UEFA (στην ήττα 6-1 από τη Σκωτία στα προκριματικά του Euro 2016). Εχει όμως παράσημο και σε συλλογικό επίπεδο. Με δικό του γκολ η επί 14 συναπτά έτη πρωταθλήτρια Γιβραλτάρ Λίνκολν Ρεντ Ιμπς νίκησε 1-0 τη Σέλτικ στις 12 Ιουλίου 2016 στο 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ (έστω κι αν οι Σκοτσέζοι ανέτρεψαν τα δεδομένα επικρατώντας 3-0 στη ρεβάνς).

Κατά τ’ άλλα η 23άδα του Γιβραλτάρ έχει τρεις «λεγεωνάριους» οι οποίοι αγωνίζονται στην Αγγλία. ο επαγγελματίας δεξιός μπακ Σκοτ Γουάισμαν παίζει στην 3η κατηγορία με τη Σκάνθορπ, ο τερματοφύλακας Τζέιμι Ρόμπα στην 5η με την Τρόκι Γιουνάιτεντ και ο αριστερός μπακ Τζέιμι Μπόσιο σε τοπικό πρωτάθλημα με την Καντέρμπερι Σίτι.

Πηγή: εφημερίδα Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags