Facebook Pixel Γι’ αυτό θα γίνει ηγέτης ο Λέσκοτ!
| 2016-09-04 18:16:00

Γι’ αυτό θα γίνει ηγέτης ο Λέσκοτ!

Γι’ αυτό θα γίνει ηγέτης ο Λέσκοτ!

Ποια κίνηση του έμπειρου στόπερ στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την Ανόρθωση φανερώνει πως ο Άγγλος διαθέτει την προσωπικότητα να ηγηθεί στα μετόπισθεν της Ένωσης;

του Δημήτρη Δημητρόπουλου

Μπορεί ο Τζόλεον Λέσκοτ να βρίσκεται ακόμα πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης, ωστόσο την εμπειρία που έχει αποκομίσει από την πολύχρονη θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ δεν την έχει κανείς στο ρόστερ, εκτός ίσως από τον Ντμίτρο Τσινγκρίνσκι.

Ο Άγγλος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για να γίνει ο ηγέτης της αμυντικής και φαίνεται πως «αγκάλιασε» αυτόν τον ρόλο από τον πρώτο του αγώνα.
Συγκεκριμένα, στο χθεσινό φιλικό με την Ανόρθωση που σηματοδότησε και το ντεμπούτο του Λέσκοτ, ο Άγγλος δεν δίστασε να κάνει παρατηρήσεις στον Γιάννη Ανέστη σε μια φάση που υπήρξε ασυνεννοησία. Για την ακρίβεια, του επεσήμανε πως θα πρέπει να φωνάζει καθοδηγώντας τους αμυντικούς του!

Επίσης, η κάμερα έπιασε τον 34χρονο να έχει τετ-α-τετ με τον Τσιγκρίνσκι σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις προκειμένου οι δυο παίκτες -που θα αποτελέσουν τους βασικούς στόπερ της ομάδας φέτος- να «δέσουν» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ως δίδυμο.

Συνεπώς, η φυσιολογική έλλειψη ρυθμού (εξαιτίας της ανετοιμότητάς του) που χαρακτηρίζει τον Τζόλεον Λέσκοτ αντισταθμίζεται από εμπειρία και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά. Επίσης, φαίνεται πως η ΑΕΚ έχει βρει έναν σοβαρό επαγγελματία που δεν ήρθε στην Ελλάδα για να… κοροϊδέψει!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags