Facebook Pixel Απάντηση στον Καρντόσο με φορ 10 μυρίων από Ιβάν!
| 2016-09-05 13:00:00

Απάντηση στον Καρντόσο με φορ 10 μυρίων από Ιβάν!

Απάντηση στον Καρντόσο με φορ 10 μυρίων από Ιβάν!

Βόμβα μεγατόνων πήγε να ρίξει ο ΠΑΟΚ μετά τη μεταγραφή τού Ολυμπιακού, αλλά το deal χάλασε για ...1 γκολ και 1 ασίστ! Ποιον άσο είχαν κλείσει στην Τούμπα και πόσα θα 'σκαγαν;

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή, που θα προκαλούσε μεγάλη αίσθηση στο ελληνικό πρωτάθλημα, είχε στα σκαριά ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικεφάλος είχε προχωρήσει τις επαφές με κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ, για να φέρει επιθετικό μεγάλων δυνατοτήτων και να απαντήσει στην αντίστοιχη μεγάλη μεταγραφή τού Ολυμπιακού με τον Όσκαρ Καρντόσο.

Ωστόσο, το deal χάλασε την τελευταία στιγμή για τον ΠΑΟΚ με έναν ανέλπιστο τρόπο. Ο λόγος για τον 22χρονο φορ της Μίλαν, Μ' Μπάιγ Νιάνγκ, για τον οποίο ο Δικεφάλος είχε σχεδόν συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για να τον φέρει στην Τούμπα, με τη μορφή τού δανεισμού!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ πρόσφερε στη Μίλαν 1 εκατ. ευρώ για το ενοίκιο, 1,6 εκ. ευρώ για την κάλυψη των ετήσιων απολαβών του παίκτη, ενώ είχε κάνει δεκτή οψιόν αγοράς 8 εκ. ευρώ, τα οποία θα πρόσφερε αν και εφόσον η ομάδα κατακτούσε στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα.

Μιλάμε οπωσδήποτε για μια πολύ ηχηρή μεταγραφή που θα ενθουσίαζε δεδομένα τον κόσμο τής ομάδας, ωστόσο ένα γκολ και μία ασίστ που είχε ο παίκτης στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της Μίλαν φρέναραν τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Τορίνο (3-2) και Νάπολι (2-4), με αποτέλεσμα ο προπονητής του, Βιτσέντζο Μοντέλα, να εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του στην ομάδα. Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ έχασε τον παίκτη και ένα πολύ δυνατό μεταγραφικό μπαμ ναυάγησε λίγο πριν την ολοκλήρωσή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άσος τού ΠΑΟΚ μίλησε με ΠΑΟ αλλά ...έφαγε άκυρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags