Facebook Pixel Δίδυμο-φωτιά που θα έκανε όργια στον Ολυμπιακό!
| 2016-09-06 23:45:00

Δίδυμο-φωτιά που θα έκανε όργια στον Ολυμπιακό!

Δίδυμο-φωτιά που θα έκανε όργια στον Ολυμπιακό!

Η συνεργασία τους στην Εθνική είναι πλέον φοβερή για τους δύο παίκτες, οι οποίοι εάν «συγχρονίζονταν» καλύτερα, θα άφηναν δεδομένα μεγάλη εποχή στους Ερυθρολεύκους. 

Η Εθνική Ελλάδας, αν και αγχώθηκε λίγο, τελικά κατάφερε να πάρει μία άνετη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ και έτσι ξεκίνησε με το δεξί στον όμιλο για τα προκριματικά τού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η "γαλανόλευκη" στοχεύει στην πρόκριση και για να την πετύχει θα πρέπει να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει όλα της τα αστέρια να… λάμψουν.

Αυτό έγινε και στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Ολλανδία και Γιβραλτάρ, όπου οι περισσότεροι διεθνείς έπιασαν εξαιρετική απόδοση.

Πάντως, από τα πολύ θετικά στοιχεία ήταν γενικά η συνεργασία των Φορτούνη και Μήτρογλου. Ο πρώτος δημιουργούσε (με τη …βοήθεια του Μάνταλου κυρίως) και ο δεύτερος εκτελούσε. Αμφότεροι βρέθηκαν σε καλή βράδια και θύμισαν τα λίγα εκείνα παιχνίδια που είχαν συνεργαστεί και στον Ολυμπιακό.

Τότε, όμως, ο Φορτούνης δεν έμοιαζε σε τίποτα με τον παίκτη που βλέπουμε τώρα στο γήπεδο, καθώς ήταν… ψαρωμένος και παρότι είχε ποιότητα, προσπαθούσε ακόμα να προσαρμοστεί στο υψηλό επίπεδο. Γίνεται επομένως αντιληπτό τι συνεργασία θα μπορούσαν να είχαν αν έπαιζαν μαζί τώρα στους πρωταθλητές. Δηλαδή, ο έτοιμος Φορτούνης και το …κανόνι που ακούει στο όνομα Μήτρογλου!

Ο Ολυμπιακός θα είχε ένα τρομερό δίδυμο μπροστά, το οποίο θα μπορούσε να πετύχει πάρα πολλά γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι δυο τους βρίσκονται άψογα μέσα στο χορτάρι, ενώ αν κρίνει κανείς από τις αντιδράσεις και τους πανηγυρισμούς τους μετά τα γκολ, έχουν και ...χημεία εκτός αγωνιστικών χώρων. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags