Facebook Pixel Αποκάλυψη Ντέμη για βασικό της Ισπανίας στην ΑΕΚ!
| 2016-09-09 21:45:00

Αποκάλυψη Ντέμη για βασικό της Ισπανίας στην ΑΕΚ!

Αποκάλυψη Ντέμη για βασικό της Ισπανίας στην ΑΕΚ!

Έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο προσπάθησε να αποκτήσει η Ένωση επί προεδρίας Ντέμη Νικολαΐδη! Ποιος είναι και πού «κόλλησε» η υπόθεση…
 

Η πολυαναμενόμενη ραδιοφωνική εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη ονόματι «Ντεμοτεχνείο» έκανε πρεμιέρα σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μαζί έφερε ορισμένες αξιοσημείωτες αποκαλύψεις από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ.

Η κορυφαία από αυτές έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή που προσπάθησε να φέρει η Ένωση στην Ελλάδα όταν στον πάγκο της καθόταν ο Λορένσο Σέρα Φερέρ και ο Νικολαΐδης ήταν ακόμα πρόεδρος της ομάδας. Μιλάμε για τόσο μεγάλο όνομα που σήμερα κοστολογείται με πολλά εκατομμύρια ευρώ που… δεν πάει ανθρώπου νους ότι πριν από μερικά χρόνια «έπαιξε» η προοπτική να έρθει στη χώρα μας!

Ποιος είναι; Ο Νταβίντ Σίλβα! Ναι, καλά διαβάσατε… ένας από τους κορυφαίους Ισπανούς παίκτες της τελευταίας δεκαετίας που δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα λένε όλα για αυτόν το γεγονός ότι είναι βασικός και αναντικατάστατος τόσο στη Μάνστεστερ Σίτι όσο και στην εθνική Ισπανίας με την οποία έχει ήδη κατακτήσει δυο Euro (2008, 2012) και ένα Μουντιάλ (2012)!

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο Ντέμης η προσπάθεια απόκτησης του άσου της Βαλένθια -τότε- έγινε επί εποχής Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός τον ενημέρωσε πως υπάρχει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που δεν παίζει στις «νυχτερίδες», αλλά είναι… λαβράκι και θα αποτελούσε εξαιρετική περίπτωση για να τον αποκτήσει η ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού. Ο Νικολαΐδης προσπάθησε να κάνει το χατήρι του προπονητή του, ωστόσο το θέμα χάλασε στις απαιτήσεις της Βαλένθια.

Συγκεκριμένα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν τον Σίλβα δανεικό με οψιόν αγοράς, οι Ισπανοί δεν συζητούσαν καν την προοπτική της οψιόν, ενώ αξίωναν και πολλά χρήματα για τον δανεισμό. Έτσι, η υπόθεση δεν προχώρησε.

Όταν αργότερα ο Σίλβα μπήκε στην ενδεκάδα της Βαλένθια και ο Ντέμης τον παρακολούθησε, έπαθε… πλάκα! Ωστόσο, αποκάλυψε πως ενώ από τη μια στεναχωρήθηκε για τον παικταρά που έχασε η ΑΕΚ, από την άλλη… ανακουφίστηκε που ο παίκτης δεν ήρθε στην Ελλάδα και παρέμεινε στο υψηλότερο επίπεδο αναπτύσσοντας έτσι το τεράστιο ταλέντο του.

Αναλυτικά, η δήλωση του Ντέμη Νικολαΐδη για την υπόθεση Σίλβα:

«Μιλάω με τον Φερέρ ο οποίος μου είπε υπάρχει ένας παίκτης που ανήκει στην Βαλένθια, ο οποίος δεν παίζει και είναι πολύ καλός. “Οk” του λέω. Επιχειρήσαμε όντως να τον πάρουμε δανεικό αλλά με οψιόν αγοράς. Η Βαλένθια δεν συζητούσε καν την οψιόν και τον έδινε πολύ ακριβά. Τελικά δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Εκείνη την χρονιά τραυματίστηκε ο Βιθέντε και τελικά μπήκε ο Σίλβα. Απ’ την μία έλεγα “πω, πω τι παίκτη δεν πήραμε” κι απ’ την άλλη “καλύτερα που δεν ήρθε στην Ελλάδα».

***ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Ποια ματς ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη ξεχωρίζει ο Ντέμης; (BINTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags