Facebook Pixel Ατάκα-φωτιά από Ίβιτς: Εγώ αυτόν δεν τον ξαναβάζω!
| 2016-09-11 23:00:00

Ατάκα-φωτιά από Ίβιτς: Εγώ αυτόν δεν τον ξαναβάζω!

Ατάκα-φωτιά από Ίβιτς: Εγώ αυτόν δεν τον ξαναβάζω!

Κάθετος ο κόουτς τού ΠΑΟΚ για Έλληνα παίκτη τής ομάδας. Τον θεωρεί τελειωμένο και δεν πρόκειται να του δώσει άλλη ευκαιρία μέσα στη σεζόν! Διάβασε τι ακούστηκε στην Τούμπα!

Ως γνωστόν, ο Αλέξανδρος Τζιόλης θεωρείται ξένο σώμα στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς. Μάλιστα, ο Σέρβος προπονητής είχε γνωστοποιήσει στον Έλληνα άσο, από τις πρώτες ημέρες τού καλοκαιριού, την πρόθεσή του να μην τον χρησιμοποιήσει στη διάρκεια της σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, ο Τζιόλης δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να μην ψάξει ομάδα αμέσως, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ. Οι ελπίδες του 31χρονου άσου αναπτερώθηκαν όταν αγωνίστηκε ως αλλαγή στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν. Ο Ίβιτς δεν ξαναχρησιμοποίησε έκτοτε τον Τζιόλη και μάλιστα περίπου μια εβδομάδα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ανακοίνωσε στον διεθνή ποδοσφαιριστή πως η απόφαση ότι δεν τον υπολογίζει είναι δεδομένη και ότι δεν πρόκειται να του δώσει άλλη ευκαιρία μέσα στη σεζόν.

Ο Τζιόλης ψάχτηκε για να βρει ομάδα στο διάστημα που απέμενε, αλλά αυτό δε στάθηκε αρκετό. Κάτι ο λίγος διαθέσιμος χρόνος, κάτι το υψηλό του συμβόλαιο, δεν επέτρεψαν στον Έλληνα παίκτη να βρει μια πρόταση που τον ικανοποιεί και έτσι ξέμεινε στην Τούμπα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έχει βρεθεί στο σημείο να πληρώνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται. Πάντως, ο Ίβιτς παραμένει αμετακίνητος στην απόφασή του και δηλώνει πως δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και να χρησιμοποιήσει τον Τζιόλη σε καμία των περιπτώσεων.

Χαρακτηριστικά, άνθρωποι της ομάδας λένε ότι ο Έλληνας άσος έχει τελειώσει οριστικά από τους Θεσσαλονικείς και ο μοναδικός τρόπος να ξαναπαίξει με την ασπρόμαυρη φανέλα είναι να ...απολυθεί ο Σέρβος τεχνικός!

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μπορεί ο Τζιόλης να ξέμεινε στον ΠΑΟΚ, ωστόσο αν είχε βρει το συμβόλαιο που έψαχνε και είχε αποχωρήσει από την ομάδα τον Αύγουστο, ο Ίβιτς είχε ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags