Facebook Pixel Γι΄ αυτό «αρπάχτηκε» με Ρέτσο ο Καπετάνος! (ΦΩΤΟ)
| 2016-09-12 22:45:00

Γι΄ αυτό «αρπάχτηκε» με Ρέτσο ο Καπετάνος! (ΦΩΤΟ)

Γι΄ αυτό «αρπάχτηκε» με Ρέτσο ο Καπετάνος! (ΦΩΤΟ)

Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από το χοντρό επεισόδιο που απειλήθηκε μεταξύ τού διεθνή άσου τής Βέροιας και τους ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων; O Sportdog παρουσιάζει...

Δεν έλειψε η ένταση από το χθεσινό παιχνίδι τού Ολυμπιακού με τη Βέροια, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Καπετάνο και τους Ρέτσο και Μποτία.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε ο διεθνής επιθετικός, γύρισε και κάτι είπε στο νεαρό αμυντικό, με αφορμή προφανώς τα τραβήγματα που δέχθηκε στη φάση του γκολ.

Αυτή ήταν η αιτία για να ανάψουν τα αίματα, αφού ο Ισπανός στόπερ παρενέβη για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και όρμησε στον αντίπαλο. Φυσικά, η εξέδρα τάχθηκε υπέρ των παικτών των γηπεδούχων, ξεσπώντας σε έντονες αποδοκιμασίες κατά του ποδοσφαιριστή τής Βέροιας.

Πάντως, η ...σύρραξη αυτή μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού ο διεθνής επιθετικός έχει προηγούμενα τόσο με τον Ολυμπιακό γενικά, όσο και με τον Μποτία ειδικά. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2014-15, όταν ο Παντελής Καπετάνος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ξάνθης, είχε πρωταγωνιστήσει σε άλλο ένα επεισόδιο. Τότε, αιτία ήταν μια φάση κατά την οποία ο Έλληνας φορ δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Σαλίνο, ενώ προηγουμένως η ομάδα του δεν είχε τηρήσει το fair play. Ο Καπετάνος διαμαρτυρήθηκε έντονα, με τους Μποτία και Ρομπέρτο να είναι οι πρώτοι που έτρεξαν επιθετικά προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς. 

Πάντως, ο Έλληνας διεθνής δε διατηρεί γενικά καλές σχέσεις με τους "ερυθρόλευκους". Θυμίζουμε ότι νωρίτερα την ίδια σεζόν, είχε κάνει κάποιες δηλώσεις κατά των πρωταθλητών με αιχμές για τη διαιτησία μετά από μια ήττα της Ξάνθης στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

"Ναι, είναι η πρώτη ήττα φέτος για μας στο γήπεδό μας, όταν παίζεις μ' αυτόν ειδικά τον αντίπαλο οι καταστάσεις είναι λιγάκι δύσκολες και δεν αναφέρομαι αγωνιστικά. Ο νοών νοείτω", είχε πει χαρακτηριστικά!

Σε όλα αυτά, προσθέστε και το γεγονός ότι ο Παντελής Καπετάνος έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (2006-2008) και έχετε μια πλήρη εξήγηση για τα...συναισθήματα που τρέφει ο 30χρονος κόντρα στους Πειραιώτες αλλά και για το μένος της εξέδρας προς το πρόσωπό του.

 

 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags