Facebook Pixel Απαράδεκτο το λάθος του, χαντάκωσε την ομάδα του!
Ποδόσφαιρο
| 2016-09-16 00:30:00

Απαράδεκτο το λάθος του, χαντάκωσε την ομάδα του!

Απαράδεκτο το λάθος του, χαντάκωσε την ομάδα του!

Συνολικά ο ΠΑΟ δεν ήταν καλός, είχε πολλούς παίκτες σε άσχημη ημέρα, ο Στραματσόνι δε διάβασε σωστά τον αγώνα, αλλά η ήττα ήρθε τελικά από μία ανόητη ενέργεια ενός παίκτη...

Ο Παναθηναϊκός δε διαχειρίστηκε καθόλου καλά το ματς με τον Άγιαξ, καθώς είχε την τύχη να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε καθόλου.

Έδωσε γήπεδο στους Ολλανδούς και τελικά το πλήρωσε, ενώ δεν τον βοήθησαν ούτε τα δυνατά του ονόματα, ούτε ο Στραματσόνι από τον πάγκο. 

Ακόμα κι έτσι, πάντως, θα μπορούσαν οι Πράσινοι να είχαν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν ο Μέστο δεν έκανε το ανόητο πέναλτι με το οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και στην ουσία τελείωσαν την αναμέτρηση.

Ήταν μία εντελώς χαζή παράβαση από τον Ιταλό, καθώς δεν υπήρχε κανένας λόγος σε εκείνο το σημείο να τραβήξει τον αντίπαλό του και να αναγκάσει τον διαιτητή να δείξει την εσχάτη των πεινών.

Και δε δικαιολογείται ένα τόσο σοβαρό λάθος σε αυτό το επίπεδο από έναν παίκτη που έχει φάει τα ιταλικά γήπεδα με το κουτάλι, έχει παραστάσεις και εμπειρία για να αποφεύγει τέτοιες ενέργειες.

Απλά απαράδεκτος ο Ιταλός, που χαντάκωσε ξεκάθαρα την ομάδα του...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags