Facebook Pixel "Δεν έχει έρθει η καταστροφή"
| 2016-09-16 11:24:00

"Δεν έχει έρθει η καταστροφή"

"Δεν έχει έρθει η καταστροφή"

Απογοητευμένος δήλωσε ο Κρίστοφερ Σάμπα στη NOVA για τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Άγιαξ, όμως παραμένει αισιόδοξος για την ευρωπαϊκή συνέχεια.

Ο Κογκολέζος αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από τους Ολλανδούς και μεταφέρει το κλίμα απογοήτευσης που υπάρχει στο "στρατόπεδο" των Πράσινων, ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρίστοφερ Σάμπα:

Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ:

"Η ομάδα είναι απογοητευμένη, γιατί μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και πολύ επιθετικά. Όμως άλλαξε στη συνέχεια λίγο η ισορροπία του αγώνα και αυτό έδωσε λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση στον Άγιαξ. Αυτό συμβαίνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και εκεί πρέπει να περιορίζεις οποιαδήποτε λάθη ή να τα εξαλείψεις από το παιχνίδι σου και πρέπει να είσαι πραγματικά πειθαρχημένος. Η ομάδα είναι πραγματικά πολύ απογοητευμένη. Μοιάζει σαν να έκαναν τρεις τελικές προσπάθειες και σκόραραν δύο γκολ. Είναι κάτι που μας στεναχωρεί και μας απογοητεύει ".

Για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του:

"Ασφαλώς και δεν έχει έρθει η καταστροφή. Υπάρχουν ακόμα κάποια μικρά πράγματα, τα οποία μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε σκληρά στις προπονήσεις και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, ελπίζοντας πως μέσα από τις προπονήσεις, τη δουλειά μας και την αφοσίωση που θα έχουμε, να επιστρέψουμε και στις νίκες ".

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:

"Αισθάνομαι πολύ καλύτερα, γιατί είμαι πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και του αγωνιστικού ρυθμού. Όμως δουλεύω καθημερινά σκληρά και έχω ακόμα αρκετό δρόμο για να φτάσω στο επίπεδο που επιθυμώ. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψω στη δράση στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν όμως η ομάδα με χρειάζεται, τότε κάθε φορά είμαι έτοιμος να "θυσιαστώ" για την ομάδα. Όταν η ομάδα με χρειάζεται, τότε θα αγωνίζομαι μέχρι να είμαι έτοιμος ". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags