Facebook Pixel Η αντίδραση Καπίνο για Λεάλι
| 2016-09-16 15:38:00

Η αντίδραση Καπίνο για Λεάλι

Η αντίδραση Καπίνο για Λεάλι

Σίγουρα δεν θα ήταν ευχάριστο για κανέναν τερματοφύλακα αν έβλεπε τον "συναγωνιστή" του μέσα στην ομάδα να παίζει στα ευρωπαϊκά ματς. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.
 

Όπως φαίνεται ο Έλληνας γκολκίπερ χειρίστηκε όπως έπρεπε το θέμα με τον Λεάλι.

Οι τερματοφύλακες είναι άλλη... πάστα. Πρώτα απ' όλα δεν είναι τυχαίο ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τους αποκαλούν "μοναχικούς καβαλάρηδες" και... ξενέρωτους. Στις προπονήσεις κάθονται μόνοι τους στη μία εστία με τον γυμναστή τερματοφυλάκων και ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα. Με την υπόλοιπη ομάδα συναντιούνται σε κάποιο οικογενειακό δίτερμα και... αν!

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Επειδή με αυτό το μοναχικό πρόγραμμα που κάνουν οι τερματοφύλακες, αυτομάτως δημιουργείται και μία φιλική, ενίοτε και αδερφική, σχέση μεταξύ τους. Ποιος να ξεχάσει την φοβερή σχέση που είχε ο Κάρολ με τον Μέγερι; Ή ο Ρομπέρτο πέρσι με τον Καπίνο;

Φέτος ο Καπίνο μπήκε στα γάντια του Ρομπέρτο και ο Λεάλι έρχεται από πίσω. Ο Μπέντο πήρε μία απόφαση. Στην Ελλάδα θα παίζει ο Στέφανος και στην Ευρώπη ο Ιταλός. Μία απόφαση που φημολογείται ότι την είχε πάρει από την Δευτέρα (12/9) και μάλιστα είχε αφήσει να εννοηθούν και κάποια πράγματα... Κατά άλλες πηγές, είχαν ήδη ενημερωθεί οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές γα τις προθέσεις του Μπέντο, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως...

Το... ζουμί της ιστορίας όμως δεν είναι ότι έπαιξε στη Βέρνη ο Λεάλι που είναι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ. Το θέμα μας είναι η αντίδραση του Καπίνο. Πώς το πήρε ο Έλληνας άσος; Να θυμίσουμε ότι ο Κάρολ αν και είχε σαν γιο του τον Μέγερι, όταν είχε πληροφορηθεί από τον Ζαρντίμ ότι θα έπαιζε ο Μαγυάρος στο Champions League, έκανε την... επανάστασή του στο Ρέντη. Έδειχνε "φωναχτά" την δυσαρέσκειά του και δικαιώθηκε, αφού αυτό το "κολπάκι" διατηρήθηκε για δύο μόλις αγωνιστικές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο δε Καπίνο το έχει χειριστεί άψογα το θέμα. Από το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, είχε δηλώσει ότι θέλει να είναι βασικός στον Ολυμπιακό. Και θέλει να είναι βασικός παντού! Επαναλαμβάνουμε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να το δεχτεί όχι ο Καπίνο, αλλά ο οποιοσδήποτε τερματοφύλακας. Εδώ έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα στην Μπαρτσελόνα που ακολουθεί αυτή τη μόδα.

Ο Καπίνο όμως πήρε χαλαρά τον φάκελο "Λεάλι στην Ευρώπη"! Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και στραβά να το έπαιρνε, δεν είναι παιδί που γενικότερα εξωτερικεύει τα όσα άσχημα μπορεί να σκέφτεται. Όμως, εμείς θα σταθούμε στα γεγονότα. Τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο "Stade de Suisse" έδειχναν έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν είναι απέναντι στον τύπο που του "τρώει" τη θέση από τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά στέκεται και στο πλευρό του.

Έπρεπε να βλέπατε τις αντιδράσεις του σε κάθε απόκρουση του Λεάλι. Έκανε λες και πραγματοποιούσε ο ίδιος τις επεμβάσεις. Στα αποδυτήρια τον αγκάλιασε, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι οικογενειακό! Κι αυτό σίγουρα είναι ένα στοιχείο που πιστώνεται στον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος μέσα σε έναν μήνα έχει αλλάξει για τα καλά την ψυχολογία των "ερυθρολεύκων".

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags