Facebook Pixel Ποιος Καρντόσο τώρα...
| 2016-09-18 23:42:00

Ποιος Καρντόσο τώρα...

Ποιος Καρντόσο τώρα...

Από τον Παραγουανό περίμεναν οι Πειραιώτες να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, αλλά τελικά βρίσκουν πρόσωπα-έκπληξη να… βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά!

Το τι έγινε το φετινό καλοκαίρι στο Λιμάνι είναι λίγο-πολύ γνωστό. Η ομάδα γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από τη Χάποελ Μπερ Σεβά που παραλίγο να αποτελέσει αιτία ώστε να «καεί» όλο το ρόστερ ως άχρηστο. Προκειμένου να αποφευχθεί μια τόσο μαζική αλλαγή, απλά άλλαξε ο προπονητής, ο σχεδιασμός πήγε πίσω και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μεταγραφική… ρελάνς τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου με πολυτιμότερο απόκτημά τους τον Όσκαρ Καρντόσο.

Ο Παραγουανός ήρθε φουριόζος στην Ελλάδα δηλώνοντας πως είναι έτοιμος και θέλει να μπει άμεσα στην ενδεκάδα. Ο Πάουλο Μπέντο δεν του χάλασε χατήρι και μετά από δυο συμμετοχές ως αλλαγή, του έδωσε φανέλα βασικού στο αποψινό ματς με τον Ηρακλή. Τι είδαμε, λοιπόν, από τον σούπερ σταρ των Πειραιωτών; Ότι τελικά δεν είναι ακόμα έτοιμος!

Με εξαίρεση ένα ωραίο διαγώνιο σουτ που αποκρούστηκε από τον Χουάντερσον, ο Παραγουανός ήταν… εξαφανισμένος στο «Καυταντζόγλειο» και δεν μπορούσε να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Είτε λόγω ελλιπούς φυσικής είτε λόγω μη ένταξής του στην λειτουργία του Ολυμπιακού ακόμα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καρντόσο θέλει χρόνο, όσο κι αν στο Λιμάνι βιάζονται να τον «βαφτίσουν» έτοιμο.

Αντιθέτως, όσο ο Παραγουανός αδυνατεί ακόμα να κάνει τη διαφορά, το «κουπί» σε αυτό το πρώτο δύσκολο διάστημα του Ολυμπιακού το έχουν τραβήξει δυο καινούργιοι και δυο… κομμένοι, στους οποίους το μυαλό των φίλων των Πειραιωτών δεν πήγαινε με… τίποτα το καλοκαίρι!

Ο Μπράουν Ιντέγε άκουσε τα εξ’ αμάξης το καλοκαίρι εξαιτίας τη μη έφεσής του στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να αναζητούν εναγωνίως έναν επιθετικό στη θέση του, εξ’ ου και η μεταγραφή Καρντόσο. Ποια ήταν η «απάντηση» του Νιγηριανού; Να μπει στο αποψινό παιχνίδι και να σκοράρει με την πρώτη του επαφή μόλις μια εβδομάδα μετά το χατ-τρικ του κόντρα στη Βέροια! Από την ασίστ ποιανού; Του Αντρέ Μάρτινς, ενός παίκτη που ελάχιστοι ήξεραν όταν ήρθε και που πλέον διεκδικεί με τις εμφανίσεις του μόνιμη θέση στην ενδεκάδα αφού διαθέτει στοιχεία που δεν τα έχει κανείς από του κεντρικούς χαφ του Ολυμπιακού. Απόδειξη η ασύλληπτη πάσα που έβγαλε για το γκολ του Ιντέγε.

Ένας ακόμα αφανής ήρωας των πρωταθλητών απόψε ήταν ο Ταρίκ Ελιονούσι. Η μεταγραφή του Νορβηγού πέρασε στα «ψιλά», αλλά από την πρώτη μέρα όλοι παραδέχθηκαν τον επαγγελματισμό και την εργατικότητα που τον διέπει. Ειδικά απόψε, μπήκε στη θέση του αρνητικού Πάρντο και η διαφορά στη δεξιά πλευρά ήταν χαώδης. Για το τέλος αφήσαμε έναν παίκτη που δεν έπαιξε απόψε, αλλά «καθάρισε» το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τη Γιουνγκ Μπόις. Ο λόγος για τον Εστεμπάν Κάμπιάσο που έμεινε στο Λιμάνι από… σπόντα και ήδη έχει βάλει την υπογραφή του σε ένα κρίσιμο παιχνίδι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags