Facebook Pixel Την ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ ζητούν έξι ΕΠΣ
| 2016-09-19 21:01:00

Την ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ ζητούν έξι ΕΠΣ

Την ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ ζητούν έξι ΕΠΣ

Προσφυγή με την οποία ζητούν την ακύρωση της ημερομηνίας των εκλογών της ΕΠΟ που ορίστηκαν στις 26 Οκτωβρίου κατέθεσαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έξι Ενώσεις (Μακεδονίας, Αιτωλοακαρνανίας, Σάμου, Θεσσαλίας, Γρεβενών)

Οι Ενώσεις αυτές με σχετική προσφυγή τους είχαν ακυρώσει και τις εκλογές για την 1η Οκτωβρίου διότι τότε δεν είχαν εκλεχθεί τα αρμόδια καταστατικά όργανα για την οργάνωση και εποπτεία της εκλογικής διαδικασίας.

Στην νέα προσφυγή τους επικαλούνται ότι η εκλογική Γενική Συνέλευση δεν έχει προκηρυχθεί νόμιμα διότι πρώτον η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει νόμιμη σύνθεση, δεύτερον έπρεπε πρώτα να γίνει Γ.Σ. για την εκλογή Εκλογικής Επιτροπής και στη συνέχεια να προκηρυχθεί Γ.Σ. για τις εκλογές και τρίτον ότι από την ημέρα της Γ.Σ. για την εκλογή Εκλογικής Επιτροπής μέχρι την υποβολή των υποψηφιοτήτων θα υπάρχει μόνο μία μέρα περιθώριο!

Με βάση τα παραπάνω οι προσφεύγουσες Ενώσεις που ανήκουν στην αντιπολίτευση ζητούν την ακύρωση των εκλογών και κάθε άλλης συναφής απόφασης που έχει να κάνει με τις εκλογές της ΕΠΟ.

Η μη νόμιμη συγκρότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αφορά τη μη αναπλήρωση της θέσης του Γκιρτζίκη ως μέλους και τη μη αναπλήρωση του εκπροσώπου της Superleague στην Ε.Ε. της ΕΠΟ. Θ Παπαδόπουλου που έχει εδώ και καιρό παραιτηθεί.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags