Facebook Pixel "Θέλω να δικαιώσω προπονητή και πρόεδρο"
| 2016-09-19 23:18:00

"Θέλω να δικαιώσω προπονητή και πρόεδρο"

"Θέλω να δικαιώσω προπονητή και πρόεδρο"

Ο Ευθύμης Κουλούρης με δύο γκολ, το ένα μάλιστα πανέμορφο, χάρισε στον ΠΑΟΚ μία σπουδαία νίκη και αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα, μίλησε για το παιχνίδι

Αναλυτικά:

"Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ και το χάρηκα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθώ να βγάλω στο γήπεδο πράγματα. Θεωρώ πως ότι κάνεις στην προπόνηση, σου βγαίνουν στον αγώνα. Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μένα και την ψυχολογία μου. Με βοήθησε πολύ η δουλειά που έκανα στην Κύπρο πέρυσι. Είναι πολύ σημαντικό για έναν νεαρό παίκτη να πάρει παιχνίδια σε μία δυνατή ομάδα. Επέστρεψα, αισθανόμουν καλά στην προετοιμασία, έβαλε νέα κομμάτια στο παιχνίδι μου και είμαι χαρούμενος που όλα αυτά βγήκαν σήμερα. Περίμενα την ευκαιρία μου και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.

Ο πρόεδρος και ο προπονητής με κράτησαν στην ομάδα και εγώ θέλω να κάνω το καλύτερο και να τους δικαιώσω. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Δουλεύουμε σκληρά και κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα πάρω παρουσίες στην 18άδα στο μέλλον και θα προσφέρω όταν μου ζητηθεί. Δεν με αγχώνει να έχω δίπλα τόσο γρήγορους ποδοσφαιριστές, το αντίθετο μάλιστα. Με βοηθάει και μπορώ τόσο να περιμένω να πάρω μπάλες όσο και να σπάω στους συμπαίκτες μου.

Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για το τέλος της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους, όπως και οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Θέλουμε να είμαστε καλοί κάθε Σαββατοκύριακο. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, πράγμα πολύ σημαντικό για μία μεγάλη ομάδα και όλοι όσοι ανήκουν σε αυτή είναι χρήσιμοι. Κάποια παιχνίδια σίγουρα θα μπορούσαμε να τα καθαρίσουμε πιο εύκολα, αλλά δεν είναι όλα ίδια. Σίγουρα μας προβληματίζει και το έχουμε διαπιστώσει. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας. Θα βρούμε και θα διορθώσουμε τα λάθη μας.

Σήμερα πήραμε ένα σπουδαίο διπλό σε μία έδρα που είχαμε κακή παράδοση. Δοκιμάζουμε πολλά σχήματα στην προπόνηση και όλα είναι στην σκέψη του προπονητή. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Ο Κλάους με βοηθάει πολύ και προσπαθώ να παίρνω συνεχώς πράγματα από αυτόν. Στην Τούμπα πολλές ομάδες θα παίξουν κλειστά εναντίον μας και αν χρειαστεί να παίξουμε μαζί με τον Αθανασιάδη θα το κρίνει ο προπονητής"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags