Facebook Pixel Το χρονοδιάγραμμα των έργων στη Λεωφόρο
| 2016-09-20 18:47:00

Το χρονοδιάγραμμα των έργων στη Λεωφόρο

Το χρονοδιάγραμμα των έργων στη Λεωφόρο

Διαβάστε για το ποια έργα θα πρσγματοποιηθούν στο προσεχές διάστημα στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού που πάει για... extreme makeover!

Όσοι βρέθηκαν στη Λεωφόρο στα παιχνίδια με τον Άγιαξ και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεδομένα έριξαν το βλέμμα τους στην κερκίδα που είναι προς την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι νέες σουίτες που έχουν τοποθετηθεί κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου και απέσπασαν αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια από τους κατόχους τους που τις επισκέφθηκαν σε αυτά τα δυο πρώτα ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ολοκληρωθεί οι 12 από τις 15 που έχουν προγραμματίσει οι «πράσινοι» να φτιάξουν, με τις τρεις τελευταίες να μπαίνουν άμεσα ως το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό έχουν προγραμματίσει ως το τέλος Οκτωβρίου να τελειώσει η τοποθέτηση των νέων καθισμάτων στη Θύρα 10, τα οποία θα είναι και πιο πολυτελή από αυτά που υπάρχουν στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου. Άλλωστε, η θύρα 10 είναι η δεύτερη καλύτερη του γηπέδου μετά από αυτή των επισήμων και προφανώς κι οι υπηρεσίες της ΠΑΕ προς όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο για την εν λόγω θύρα, θα αναβαθμιστούν. Όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο, θα αλλάξουν και τα καθίσματα στη θύρα 7 του γηπέδου, ενώ μόνο στα κόρνερ θα μείνουν τα παλιά καθίσματα. Ο λόγος είναι πως όταν ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει την οικοδομική άδεια, στα κόρνερ θα κατασκευαστούν οι πύργοι που έχουν προαναγγελθεί, μαζί με τις δεύτερες κερκίδες που θα μεγαλώσουν τη χωρητικότητα του γηπέδου.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, πάντως, και πριν το επόμενο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχουν αντικατασταθεί οι πάγκοι και η φυσούνα, ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα της Λεωφόρου που ήδη έχει αλλάξει αρκετά και απολαμβάνει κολακευτικά σχόλια, κυρίως για τις σουίτες και τις προσφερόμενες εκεί υπηρεσίες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags