Facebook Pixel Mια... στραβοκλωτσιά του έσωσε τη ζωή
| 2016-09-21 11:11:00

Mια... στραβοκλωτσιά του έσωσε τη ζωή

Mια... στραβοκλωτσιά του έσωσε τη ζωή

Μοιάζει σαν να είναι σενάριο από χολιγουντιανή ταινία, όμως η ιστορία του οπαδού της Μπρόντμπι, Ντέιβιντ Νίλσεν, είναι πραγματική και συγκλονιστική...

Στις 28/8 στο ματς Μπρόντμπι-Κοπεγχάγη, ο Πολωνός επιθετικός της Μπρόντμπι, Καμίλ Βίλτσεκ, έπιασε ένα σουτ, αλλά αυτό κατέληξε στην εξέδρα και η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι ενός οπαδού της ομάδας.

Μέσα στην ατυχία του, ο νεαρός οπαδός της ομάδας, Ντάβιντ Νίλσεν, θα πρέπει να ευγνωμονεί τον Κάμιλ Βίλτσεκ γιατί του έσωσε κατά κάποιο τρόπο τη ζωή!

Ο Νίλσεν αισθάνθηκε ζαλάδα αφότου η μπάλα του ήρθε στο κεφάλι και διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί εντοπίστηκε όγκος στο κεφάλι του, ευτυχώς σε πολύ αρχικό στάδιο. Όπως υποστηρίζουν και οι ιατροί, εάν ο όγκος εντοπιζόταν αργότερα - δηλαδή εάν δεν είχε υποβληθεί σε εξετάσεις εκείνη την ημέρα - δεν θα είχε τόσες πολλές πιθανότητες να το ξεπεράσει.

Η ιστορία είδε το "φως της δημοσιότητας" από τον ίδιο τον οπαδό της Μπρόντμπι, έτσι όπως τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags