Facebook Pixel Το σχόλιο Μπίσεσβαρ για Κουλούρη κι όχι μόνο
| 2016-09-24 12:34:00

Το σχόλιο Μπίσεσβαρ για Κουλούρη κι όχι μόνο

Το σχόλιο Μπίσεσβαρ για Κουλούρη κι όχι μόνο

Για το "διπλό" στην Τρίπολη επί του Αστέρα, την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη στην Τούμπα αλλά και τα δύο γκολ που πέτυχε ο Ευθύμης Κουλούρης, μίλησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη NOVA

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, μίλησε στην κάμερα της Nova και χαρακτηριστικά είπε:

Για την νίκη στην Τρίπολη: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά καθίσαμε λίγο πίσω καθώς κερδίζαμε με 0-2. Ξέρουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια δυσκολευόμασταν σε αυτή την έδρα και είναι καλό που πήραμε την νίκη» .

Για την διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος: «Είχε να κάνει καθαρά με εμάς. Οι περισσότεροι παίκτες προερχόταν από το παιχνίδι κόντρα στην Φιορεντίνα, δεν μπορώ να πω όμως ότι ήμαστε κουρασμένοι. Παίξαμε καλά, πήραμε το αποτέλεσμα και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε υγιείς και σε καλή κατάσταση. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό πάντως, θα έπρεπε να σκοράρουμε ένα γκολ ακόμα για να γίνει πιο εύκολο για εμάς. Πήραν το πέναλτι και μας πίεσαν για λίγο αλλά αντιδράσαμε καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε. Κερδίσαμε και πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια» .

Για το ότι δεν τελείωσε πολλές φάσεις στην Τρίπολη: «Αυτό είχε να κάνει με την τακτική της αντίπαλης ομάδας. Προσπάθησαν να «σκοτώσουν» το παιχνίδι, παίζοντας κλειστά και χωρίς να μας δίνουν χώρους. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω είτε από τον άξονα είτε από τα πλάγια. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Ήταν το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι, νικήσαμε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι» .

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Θέλουμε να είμαστε οι ίδιοι με το προηγούμενο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι καλό για εμάς. Θα ασκήσουμε πίεση στον αντίπαλο. Έχουμε παίξει και ένα φιλικό εναντίον τους. Είναι μία δυνατή ομάδα. Ξέρω μόνο έναν ποδοσφαιριστή της, τον αριστερό εξτρέμ, Νιέτο. Όμως στην έδρα μας αν παίξουμε καλά, μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να πάρουμε την νίκη. Όλοι θέλουμε να παλέψουμε για τον ΠΑΟΚ».

Για τον Κουλούρη: «Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πέτυχε δύο τέρματα και βοήθησε την ομάδα. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί καθώς είναι νέος ακόμα. Έχουμε αρκετούς καλούς επιθετικούς. Αυτός πήρε την ευκαιρία του, πέτυχε δύο γκολ και ελπίζω να συνεχίσει. Μπορεί να μην πάρει άμεσα πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος» . 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags