Facebook Pixel "Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό"
| 2016-09-26 13:54:00

"Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό"

"Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό"

O "χρυσός σκόρερ" της ΑΕΛ στο ματς με τον Ολυμπιακό, Νίκος Γκόλιας, τόνισε στον Sport24 103,3 πως δεν αντιμετώπισαν με φόβο τους ερυθρόλευκους, ενώ ανέφερε πως ίσως τους υποτίμησαν 

Για το αν το μεγαλύτερο γκολ της καριέρας του είναι αυτό που σκόραρε με τον Ολυμπιακό: «Όταν σκοράρεις είναι πάντα ωραίο. Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό όταν είναι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και ειδικά όταν συνδυάζεται με νίκη».

Για το πώς βρέθηκε στη φάση του γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα: «Έγινε το πλάγιο από τον Κόντο. Προωθηθήκαμε και αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν πήγαμε για καθυστέρηση, ώστε να κυλήσει ο χρόνος. Έγινε το λάκτισμα και από τις κόντρες βρέθηκα στο πρώτο δοκάρι. Εκεί δεν το σκέφτεσαι σουτάρεις, αυτό έκανα και μπήκε το γκολ».

Για την προετοιμασία πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Κέρκυρα. Μας προβλημάτισε αυτό το αποτέλεσμα, καθίσαμε και μιλήσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο που έφτιαξε την ψυχολογία μας. Παίξαμε για τη νίκη και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να πω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.»

Για το αν το χρωστούσε η τύχη μετά την εικόνα που είχε δείξει η ΑΕΛ: «Η ομάδα μέχρι στιγμής αδικούσε τον εαυτό της. Δουλέψαμε πολύ για να έρθει αυτή η νίκη. Πλέον πρέπει σιγά-σιγά να δούμε τον Λεβαδειακό».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Ξέραμε την αξία των παικτών του Ολυμπιακού. Δεν υπήρχε φόβος, θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έγινε αυτή η φάση στο τέλος και τα καταφέραμε. Είναι πρωταθλητής, κανείς δεν μπορεί ν” αμφιβάλει για την αξία του ρόστερ. Ίσως μας υποτίμησαν, ίσως το μυαλό τους να ήταν στον αγώνα της Πέμπτης (σ.σ. στο ματς κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, για το Europa League). Εμείς ήμασταν διαβασμένοι και παθιασμένοι.»

Για το κίνητρο που δίνει αυτή η νίκη: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και ανάλογη συνέχεια. Αυτή η νίκη ανεβάζει τον πήχη και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο παιχνίδι τον Λεβαδειακό που είναι πολύ δύσκολο. Η εβδομάδα θα είναι με χαμόγελο και υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για δουλειά».

Για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κανένα αποτέλεσμα δεν έρχεται στα λόγια και με τις φανέλες. Αν δεν παλέψεις δεν μπορείς να κερδίσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags