Facebook Pixel Ποιο ήταν το παράπονο του Στραματσόνι μετά την τριάρα;
| 2016-10-02 21:40:00

Ποιο ήταν το παράπονο του Στραματσόνι μετά την τριάρα;

Ποιο ήταν το παράπονο του Στραματσόνι μετά την τριάρα;

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι είχε έντονα παράπονα τα οποία εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από το τρίποντο, αλλά είχε παράπονο από την νοοτροπία των παικτών του, μετά την αποβολή του Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν πολύ δύσκολο ματς. Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Έπειτα, όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, κάποιοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε. Όμως δεν τελειώνουν εκεί τα παιχνίδια...

Γνωρίζαμε επίσης ότι από κάποιο σημείο και μετά θα ήταν κουρασμένοι οι παίκτες στα τελευταία 20-25 λεπτά, συν το ότι είχαμε σπαταλήσει μια αλλαγή με τον τραυματισμό του Κουλιμπαλί».

Για το διάστημα μετά το γκολ του Αστέρα και τον κίνδυνο που διέτρεξαν οι «πράσινοι» είπε:

«Είχα ζητήσει από τους παίκτες μου να έχουν καλύτερη προσέγγιση προς το ματς έπειτα από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Είμαι σίγουρος ότι μετά την κόκκινη κάρτα, κάποιοι σκέφτηκαν ότι το ματς τελείωσε και έπειτα ήταν δύσκολο ν' ανακτήσεις τον έλεγχο, τα ηνία...».

Για την παρουσία στην κορυφή είχε να σχολιάσει:

«Είναι πολύ νωρίς να κοιτάμε τη βαθμολογία. Προφανώς και είμαστε χαρούμενοι για τη βαθμολογική μας θέση, αλλά δεν θέλω να κοιτάμε τώρα τη βαθμολογία. Είμαι νέος, αλλά όχι τόσο για να γνωρίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κοιτάμε τη βαθμολογία και την παρουσία στην κορυφή».

Ερωτηθείς για τη διακοπή κι αν αυτή ευνοεί τον Παναθηναϊκό, τόνισε:

«Είνα καλό που έρχεται η διακοπή καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές μας δεν είναι στην ιδανική κατάσταση. Θα είναι χρήσιμη η διακοπή για εμάς για να αναρρώσουν οι παίκτες».

Για τις ενδείξεις κόπωσης του Μάρκους Μπεργκ:

«Ήταν πολύ κουρασμένος στο τέλος ο Μπεργκ. Για να είμαι ειλικρινής είχα σκεφτεί να τον αλλάξω με τον Ρινάλντι. Όμως, είχαμε κάνει μια αναγκαστική αλλαγή. Δεν είναι η σωστή στιγμή για να δίνουμε ανάσες και γι' αυτό είναι καλό που έρχεται η διακοπή. Ήθελα να ξεκουράσω και τον Λεντέσμα και τον Ζέκα, ενώ είχαμε χάσει και τον Γουακάσο. Είχαν ανατραπεί τα πλάνα μας...».

Για τον Νούνο Ρέις:

«Έκανε καλό ματς. Δεν ήταν εύκολο για εκείνον να παίξει τόσο απότομα και να καλύψει το κενό του τραυματία. Είναι πιο αμυντικός απ' ότι ο Κουλιμπαλί και ο Μέστο, όμως έκανε καλό ματς και δεν είναι εύκολο να κάνεις ντεμπούτο στη Λεωφόρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags