Facebook Pixel Toν έβριζαν στον Ολυμπιακό, τον αποθεώνει το «France Football»!
| 2016-10-03 19:50:00

Toν έβριζαν στον Ολυμπιακό, τον αποθεώνει το «France Football»!

Toν έβριζαν στον Ολυμπιακό, τον αποθεώνει το «France Football»!

Απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα πρώην άσου των «ερυθρολεύκων». Έφυγε ως αποτυχημένος από το Λιμάνι και τώρα τον εξυμνεί το πασίγνωστο γαλλικό περιοδικό!

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έφυγε ως φίλος από τον Ολυμπιακό. Με εξαίρεση ένα διάστημα στο οποίο φορμαρίστηκε, ο Σουηδός έχει να θυμάται περισσότερη γκρίνια προς το πρόσωπό του από τον κόσμο από ο, τιδήποτε άλλο.

Μάλιστα, το η δήλωσή που έκανε πως «έφυγε από το μπου@@@ο» αμέσως μετά την αποχώρησή του, φανερώνει ότι οι σχέσεις του με τους Πειραιώτες είναι πλέον κακές!

Πάντως, όπως και να έχει ο Σουηδός δείχνει να τα έχει αφήσει όλα πίσω του βρίσκοντας την… υγειά του με τη φανέλα της Τουλούζ.
Ο Ντουρμάζ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη γαλλική ομάδα, γεγονός που ανάγκασε το φημισμένο περιοδικό «France Football» να τον αποθεώσει σε σχετικό αφιέρωμα. Συγκεκριμένα, οι συντάκτες του εντύπου κάνουν λόγο για την πιο επιτυχημένη μεταγραφή της ομάδας και δίνουν συγχαρητήρια στην Τουλούζ για την απόκτησή του!

«Αφού την πάτησε στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, η Τουλούζ αποφάσισε να εμπιστευτεί τη γαλλική αγορά, με παίκτες όπως ο Μουσαβού-Κινγκ και ο Τοϊβόνεν. Μοναδική εξαίρεση είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ, τον οποίο απέκτησε από τον Ολυμπιακό έναντι δύο εκατ. ευρώ. Ο διεθνής Σουηδός έχει σημειώσει δύο τέρματα, το ένα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη έχει δείξει ωραία πράγματα στη δεξιά πλευρά της ομάδας. Γι’ αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε τους ανθρώπους της Τουλούζ», αναφέρει το «France Football».
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags