Facebook Pixel Ο Κατσουράνης την… «επιστρέφει στην κανονικότητα»!
| 2016-10-04 17:22:00

Ο Κατσουράνης την… «επιστρέφει στην κανονικότητα»!

Ο Κατσουράνης την… «επιστρέφει στην κανονικότητα»!

ΘΕΜΑ SportDog: Με σταθερά βήματα συνεχίζει η Παναχαϊκή στο μονοπάτι της επιστροφής στα «σαλόνια».

Κανονικό ποδοσφαιρικό σωματείο έχει αρχίσει να θυμίζει η πολύπαθη Παναχαϊκή μετά από αρκετά χρόνια και αυτό οφείλεται στην εμπειρία και τις τεχνικές γνώσεις του πρώην διεθνή και Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος έχει αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ήδη μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη του management του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής από ομάδα τοπικών επιχειρηματιών η «Κυρία» του αχαϊκού ποδοσφαίρου, όχι μόνο επιστρέφει στην κανονικότητα, αλλά εκπλήσσει τους πάντες με την οργάνωση και την προοπτική που έχει φέρει το μακροπρόθεσμο project που καλείται να υλοποιήσει ο «Κατσούρ».

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα είναι, πλέον, διάχυτος ο ενθουσιασμός και ευδιάκριτη η ανάγκη του φίλαθλου κόσμου να επιστρέψει στο γήπεδο και να στηρίξει την νέα προσπάθεια της Παναχαϊκής, με τους αριθμούς να μιλάνε από μόνοι τους. Αν και οι «κοκκινόμαυροι» έχουν αγωνιστεί μόλις δύο φορές στο «παγωμένο» Παμπελοποννησιακό στάδιο, στο παιχνίδι απέναντι στην Αχαϊκή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατάφεραν να κάνουν ρεκόρ εισιτηρίων για την τελευταία 4ετία, με το γήπεδο να έχει πάνω από 3.000 κόσμο.

Πλέον, όλοι στην Πάτρα, περιμένουν την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα, στο γήπεδο «Κώστας Δαβουρλής», στο οποίο πραγματοποιούνται εργασίες ώστε το γήπεδο να πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για την διεξαγωγή αγώνων. Η Παναχαϊκή αναμένεται να επιστρέψει στο «κάστρο της Αγυιάς» μέσα στον Οκτώβριο και αυτό, όπως υπολογίζουν οι διοικούντες, θα δώσει επιπλέον δυναμική στους ποδοσφαιριστές αλλά και θα φέρει ραγδαία αύξηση στον αριθμό των εισιτηρίων.

Παράλληλα, στην πατρινή ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που έχουν πωληθεί. Μάλιστα, ο Κώστας Κατσουράνης και το επιτελείο του είχαν φροντίσει να υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για όλες τις τσέπες, κάτι το οποίο είχε θετικές αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας.

Ωστόσο, αν και όλα πηγαίνουν «σύμφωνα με το σχέδιο», ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα δεν εφησυχάζει και καθημερινά έχει ραντεβού και επαφές με φορείς και τοπικούς παράγοντες ώστε να αναθερμάνει τις σχέσεις του σωματείου με την τοπική κοινωνία.

Τέλος, όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, το επόμενο παιχνίδι της Παναχαϊκής με αντίπαλο την Δόξα Μεγαλούπολης είχε οριστεί για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ωστόσο επειδή την ίδια ημερομηνία έχει οριστεί από την ΕΠΟ το Παμπελοποννησιακό στάδιο ως έδρα της Εθνικής ομάδας Κορασίδων η οποία δίνει μάχη για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το παιχνίδι των «κοκκινόμαυρων» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο ίδιο γήπεδο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags