Facebook Pixel Ανατροπή: Στην… σέντρα οι παίκτες της ΑΕΚ!
| 2016-10-05 20:31:00

Ανατροπή: Στην… σέντρα οι παίκτες της ΑΕΚ!

Ανατροπή: Στην… σέντρα οι παίκτες της ΑΕΚ!

Τρομερή «βόμβα» από την διοίκηση της ομάδας μέσα στα αποδυτήρια, μετά την βαριά ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Δεν το πίστευαν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές…
 

Με τρομερούς ρυθμούς τρέχουν πλέον οι εξελίξεις, καθώς μετά την απόφαση της διοίκησης να συνεχίσει με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο, σήμερα βρέθηκε στα Σπάτα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στα Σπάτα και ουσιαστικά… τα έχωσε στους παίκτες.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, αφού τόνισε με όλους τους τρόπους ότι ο Γεωργιανός συνεχίζει στην ομάδα, ανέφερε πάρα πολλές φορές στην ομιλία του, πως πρέπει να είναι πλέον ενωμένοι και όλοι μαζί και ότι πάνω από όλους είναι η ΑΕΚ.

Επίσης, τους ζήτησε να βγουν μπροστά και να αλλάξουν την κατάσταση, ενώ τους τόνισε με νόημα πως η διοίκηση τους έχει λύσει όλα τα προβλήματά τους.

Μεταξύ άλλων είπε: «Σε μια ήττα δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας. Φταίνε όλοι. Φταίτε κι εσείς και πρέπει να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και πρέπει να παλέψουμε για όλους. Δεν πρέπει να χαθούν. Μαζί με τον προπονητή σας πρέπει να βρείτε τι έφταιξε και να το διορθώσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση.Εμείς σας πιστεύουμε, γι' αυτό είστε εδώ. Και εξακολουθούμε να σας πιστεύουμε. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Εμείς προσπαθούμε να σας έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα. Πρέπει να είστε όλοι μαζί, με τον προπονητή σας και ο ένας να στηρίζει τον άλλο. Τις απαντήσεις θα τις δώσετε όλοι μαζί. Όλοι μαζί θα βγείτε από το πρόβλημα. Πάνω απ' όλους είναι μόνο η ΑΕΚ».

Η παρουσία βέβαια του Μπάγεβιτς στα Σπάτα και η ομιλία που ουσιαστικά… έβγαλε στην σέντρα στους παίκτες, ήταν η απόλυτη ανατροπή, καθώς θυμίζουμε ότι την Δευτέρα ήδη πάρα πολλοί παίκτες της ΑΕΚ, εμφανίζονταν σίγουροι σε μεταξύ τους συζητήσεις ότι ο Κετσπάγια …είχε τελειώσει!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

'Να τι μας έκανε ο Τιμούρ στο Ρέντη στην προπόνηση'!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags